Okamura (SPD): Přicházejí nás nemilosrdně vyžrat a zotročit. Kdo to platí?

24.10.2015 16:29

Ze všech oficiálních i polooficiálních míst a veřejnoprávních médií se na nás denně valí záplava výčitek, jak jsme nesolidární, necitliví, xenofobní a rasističtí, když nechceme přijmout migranty, kteří nezákonně vstoupili do naší země, jsou zde protiprávně a přicházejí nás nemilosrdně vyžrat a zotročit bez slitování ve jménu islámu.

Okamura (SPD): Přicházejí nás nemilosrdně vyžrat a zotročit. Kdo to platí?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Jednostranná propagandistická masáž je plně srovnatelná s obdobím normalizace - schválně jsem se pro srovnání podíval do novin z té doby. Nikdo národu neřekne pravdu, proč např. naši vlastní lidi, kteří celý život poctivě pracovali, musí živořit na hranici přežití a na druhou stranu nezákonní migranti, kteří pro tuto zem nikdy nic neudělali a ani to nemají v plánu, dostávají vše zdarma ve velkorysých dávkách. A jen připomínám, že tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL již přijímání nezákonných imigrantů proti vůli občanů odsouhlasila – a to dokonce ještě v době, kdy kvóty nebyly – a vyčlenila na přijímání nezákonných imigrantů miliardy korun na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní české občany. A dokonce je to ještě horší - orgány EU chtějí zavést přísnější cenzuru s tvrdým postihováním opačných názorů zveřejňovaných na sociálních sítích.

Naivní sen o demokracii v České republice skončil trpkým probuzením, začala noční můra, žijeme v nesmlouvavé diktatuře Evropské komise a jejích národních polických nohsledů jako je naše vláda, kde jakýkoliv nesouhlas s nimi je zesměšněn, autor vydírán, zastrašen a trestán. Na rozdíl od doby normalizace, nyní opravdu už není kam odejít!

Proč nám ale naše v uvozovkách „demokratická“ vláda neřekne pravdu o skutečných cílech Evropské komise? Proč tolik nechtějí, abychom věděli, co s námi skutečně zamýšlejí? Příval milionů migrantů, kteří stojí nad národními zákony a nemilosrdně vysávají národní sociální rozpočty stylem, za který by se nemuseli stydět ani dosud nepotrestaní a zřejmě díky Klausově amnestii i netrestatelní aktéři známých afér s lehkými topnými oleji a lihem, nemůže skončit jinak, než uvedením celé Evropy do chaosu a bídy. To je jasné i našemu místnímu pasákovi krav. Tak jak to, že to nedochází vládě, poslancům, senátorům a dalším politikům? Je to snad díky zmanipulovaným médiím a dalším výborně placeným neziskovkám, které se tolik snaží ovládnout veřejné mínění?

Kdo je všechny platí? Kdo to plánuje? Kdo to řídí? Co za to naši politici mají?

Rád bych také věděl, co v této souvislosti dělají naše tajné služby? Vždyť se jedná o přímé ohrožení základní bezpečnosti státu a občanů! Věřím, že je v těchto službách celá řada poctivých a čestných důstojníků, kterým je situace dost jasná. Nicméně to ticho po pěšině mne znervózňuje, protože to může znamenat jen to, že aktivity těchto služeb jsou natolik omezené politicky, že nezmůžou téměř nic.

Nyní je jasně vidět, jak se současná trpká realita EU vzdálila od počátečních snů o svobodě ještě z přelomu století, jak (stejně jako většina krásných idejí) byla ukradena byrokraty, kteří si (konec konců stejně jako u nás) krok za krokem vytvořili takovou eurolegislativu, aby byli neodvolatelní, nepostižitelní, neskutečně mocní a skvěle placení. Jenže jako občan ČR a Evropan říkám nahlas: toto není Evropská unie, ve které chci žít a ani ji nechci pro své děti!!

Nyní se budeme muset velmi brzo zamýšlet nad ochranou trojích hranic před invazí migrantů: schengenských, visegrádských a našich vlastních. Fakt by mne zajímalo, jak to naše armáda s možností mobilizace 1500 mužů dle ministra Stropnického (ANO) bude řešit. Kromě toho musíme brát v potaz, že zde na našem území budou poměrně velké skupiny nezákonných migrantů, uzavřené v prostorech mezi uzavřenými hranicemi států uvnitř Schengenu, které nebudou mít kam jít, co jíst, bude zima a dlouho mladí chlapi sami spolu... a budou se ve snaze o přežití potulovat krajem jako smečky vlků a brát si, co budou chtít. Díky neschopnosti naší vlády a hamižnosti politiků za posledních 20 let, kteří mají na svědomí současný žalostný stav ozbrojených složek, nás tedy bude čekat ochrana ještě jednoho dalšího perimetru: kolem vlastní osady, vesnice či městečka. Očekávat, že se o to postarají naše vlastní silové složky, je nejspíš naivní.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…