Okamura (SPD): Přišel čas, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů

20.09.2023 6:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k násilí v Rokycanech.

Okamura (SPD): Přišel čas, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Schůze sněmovny. Na programu byly novely drážního zákona a zákoníku práce

Údajně Ukrajinci opět obtěžovali a napadli české dívky v Rokycanech. Podle jedné z napadených dívek, se kterou hovořila redakce Krimi zpráv CNN Prima, mají být útočníci ukrajinské národnosti. To však policie nepotvrdila. Uvedla jen, že se jednalo o cizince. Přišel čas, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů na území, kde se nebojuje. Ukrajinci mají jinou mentalitu a je logické, že střetů s českými občany bude přibývat. Neřešením problému s obrovským číslem ukrajinských imigrantů na našem území bohužel pouze naroste vzájemná nevraživost. To ministru vnitra Rakušanovi nestačí případ z Plzně, kdy Ukrajinec brutálně znásilnil dívku? A podobný případ z pražské Hostivaře?

„Potkali jsme dvě holky, kterým bylo tak 13 až 14 a ti Ukrajinci je obtěžovali,“ vylíčila situaci Denisa, která u incidentu byla. Lukáš spolu s kamarádem prý cizince požádal, aby dívky nechali být. A ti skutečně odešli. Zřejmě ale jen proto, aby sehnali posily. Brzy se totiž vrátili už ve čtyřech a začala bitka. „Mému kamarádovi se podařilo utéct, ale něco schytal. Mě chytili za mikinu a dostal jsem rány asi od tří z nich. Odnesl jsem si zlomený zub a ret mám nařízlý,“ vyprávěl Lukáš.

Podle všeho ukrajinským mladíkům bylo jedno, když se jednomu z nich připletla do rány i 17letá Denisa. „Vše se stalo strašně narychlo, ránu jsem dostala najednou, takže jsem byla na zemi,“ popsala dívka…

Nechceme, aby se tohle dělo v naší zemi!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Alternativní historie?

4:31 Klán (KSČM): Alternativní historie?

Květnové dny patří lásce, ale rovněž i míru. Ano, v roce 1945 totiž skončila nejhorší válka všech do…