Okamura (SPD): Setkání lídrů EU nic podstatného nevyřešilo

03.07.2018 13:29

Komentář na facebookovém profilu k přijímání dalších migrantů

Okamura (SPD): Setkání lídrů EU nic podstatného nevyřešilo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Španělsko přijme další loď s nezákonnými africkými migranty, rozhodla o tom včera španělská vláda. V drtivé většině se jako pokaždé jedná o mladé muže bez žen a dětí. Pašeráky jsou jako obvykle tzv. politické neziskové organizace. V plné míře se tak během jediného dne potvrzují moje závěry, že právě skončené setkání lídrů EU v čele s Angelou Merkelovou nic podstatného nevyřešilo.

Andrej Babiš neříká pravdu a chlubí se něčím, k čemuž nedošlo. Měl by přestat s falešným uklidňováním veřejnosti. Na setkání totiž byly pouze odmítnuty kvóty, avšak nadále probíhá masivní přijímání nezákonných afrických a muslimských migrantů státy EU a snaha o jejich přerozdělování do členských zemí EU. A jelikož jsme součástí Schengenu, tito migranti mají následně volný pohyb.

My v SPD toto zcela odmítáme. Jediným řešením krize jsou návrhy, které od počátku prosazuje SPD a naše evropská frakce – nulová tolerance nezákonné migrace a zákaz propagace islámu. V opačném případě náš čeká sociální, bezpečností a rozpočtová katastrofa.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Klíčové budou volby do Evropského parlamentu, které proběhnou příští rok v květnu. A já vás prosím o podporu SPD. V ČR bohužel vzniká vláda probruselská a proimigrační, požehnaná Mutti Merkelovou. Vláda ze stran, které se bojí dokonce odsoudit i výroky Merkelové zpochybňující poválečné uspořádání v Evropě.

Dovolím si také připomenout, že právě Andrej Babiš označil v pátečním rozhovoru pro francouzský deník Le Figaro naše hnutí SPD v souvislosti s migrací za extremistickou stranu. Snaha zalíbit se za každou cenu Bruselu je zcela jasná. On, který od počátku jeho politické kariéry otevřeně podporuje migraci (prosazoval například bezvízový styk s islámským Tureckem a Ukrajinou), podporuje nepřetržitě proimigrační a probruselskou ČSSD (Sobotka, Poche) a prosazuje i ve svých rozhovorech otevřeně multikulturní společnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.