Okamura (SPD): Situace kolem migrantů ve Švédsku se vymkla kontrole

28.08.2018 20:27

Komentář na facebookovém profilu k problémům s migranty ve Švédsku

Okamura (SPD): Situace kolem migrantů ve Švédsku se vymkla kontrole
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Situace kolem migrantů ve Švédsku se vymkla kontrole“, potvrdil veřejně bývalý spolupracovník ČT, překladatel a publicista Yngvar Brenna. Je tam více než 50 no-go zón a pošťáci a hasiči se tak bojí, že tam nechodí roznášet poštu a hasiči tam nezasahují. V ulicích třetího největšího švédského města Malmö prý nejsou výjimkou ani nastražené pumy. A do toho všeho současný švédský premiér přesně v souladu s politikou EU a Německa veřejně nabádá k tomu, aby lidé neprojevovali zášť vůči migrantům, ať se dopouští čehokoliv… Takové výzvy jsme opakovaně slyšeli také od českých politiků a od českých médií, kteří naopak nás, co na problém upozorňujeme, označují za rasisty, xenofoby, nacisty a tak podobně.

Přitom i švédská veřejnoprávní televize SVT konečně prolomila dosavadní tabu a poprvé otevřeně uvedla, odkud pocházejí sexuální útočníci, kteří mají na svědomí znásilnění ve Švédsku: „Většina pachatelů odsouzených v posledních pěti letech ve Švédsku za sexuální násilí měla imigrantské kořeny“. Před parlamentními volbami, které se tam konají 9. září, to je v této severské zemi výbušná zpráva, jelikož dosud média i probruselští politici tato fakta zamlčovali a obelhávali tak občany. Podobně se chovají i česká média a politici. Plně se tak potvrzují nebezpečí, před kterými jako jediný politik v ČR varuji. Imigrace je ve švédské volební kampani hlavním tématem.

Je to šílená situace a SPD nedopustí, aby k takovým věcem docházelo v České republice. Nejčastější a nejhloupější argument našich probruselských médií a politiků zní: „To je ale hloupost bojovat s migrací, když u nás téměř žádní migranti nejsou“.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Tak za prvé – přehradu také stavíme až po povodni? Alarm do auta nebo bezpečnostní zámek si koupíme až po vykradení bytu či auta? Pojištění si zaplatíme až poté, co se nám něco stane? Samozřejmě že nikoliv. Každý odpovědný člověk přece řeší tyto věci preventivně předem. A jen neodpovědný člověk nebo blázen čeká se složenýma rukama na to, až se něco stane. Tak jako tak je takový politik.

Za druhé, přistěhovalců jsou u nás již statisíce a s drtivou většinou z nich nikdo nemá zásadní problém. Většina Slováků, Němců, Poláků, Maďarů či Vietnamců se chová slušně, pracuje a vlastně o nich nikdo ani neví. To, s čím bojujeme a musíme skutečně tvrdě bojovat je migrace lidí bez prokazatelné minulosti ze zemí s islámskou kulturou. Nechceme tady ani migranty, kteří chtějí parazitovat na našem sociálním systému na úkor našich slušných občanů.

Máme dost vlastních problémů i dost vlastních zločinců a rozhodně nestojíme o to, si další problémy ještě přivážet. Naši občané mají právo na život a bezpečí a naší povinností je v prvé řadě se starat o lidská práva občanů České republiky, kteří tuto zemi vybudovali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích