Okamura (SPD): Situace s migranty se v Německu vymkla kontrole

05.05.2018 21:52

Komentář na facebookovém profilu k situaci s migranty v Německu

Okamura (SPD): Situace s migranty se v Německu vymkla kontrole
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Tento týden v Německu zaútočily na policisty dvě stovky migrantů. Policisté, kteří si přijeli pro migranta z Konga, který měl být deportován ze země, se museli stáhnout a odjet s nepořízenou, jelikož se podle svých slov báli o život natolik, že museli rozzuřenému davu vyhovět a dát se na ústup. Na přivolání posil prý nebyl čas. Tato otřesná situace se odehrála ve městě Ellwangen na jihu Německa.

Když policisté nezákonnému migrantovi ze středoafrického Toga nasadili pouta a chystali se ho odvézt na letiště, tak všechny tři policejní auta obklíčilo na 200 dalších migrantů a začali je demolovat. Informuje o tom německý zpravodaj serveru The Daily Mail.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Migranti vyhrožovali ještě mnohem větším násilím, pokud policisté Afričana nepustí. Jeden ze zasahujících policistů k tomu médiím řekl: „Byli velmi agresivní. Vyhrožovali nám víc a víc. Byli jsme nuceni se stáhnout. V davu byli lidé převážně afrického vzezření.“ Třiadvacetiletý migrant, kvůli kterému celá situace vznikla, tak stále zůstává v Německu, přestože měl být ze země vyhoštěn. Po incidentu totiž zmizel a nedaří se ho najít.

Co k tomu dodat? Bezpečností situace v Německu se kvůli nepřizpůsobivým migrantům rapidně zhoršila. A EU nově direktivně tlačí další povinné přerozdělování afrických a islámských migrantů také do České republiky v rámci připravované změny azylových pravidel tzv. Dublin IV. Za naše hnutí SPD od počátku, zcela konzistentně a na rovinu říkám, že prosazujeme nulovou toleranci jakékoliv nezákonné migrace, nechceme v ČR žádné nepřizpůsobivé migranty a prosazujeme také zákaz šíření islámské ideologie na našem území. A prosím Vás nadále o podporu, jelikož jsme jedinou stranou v Parlamentu s tímto politickým programem. Naším cílem je více peněz pro slušné občany, bezpečnost a spravedlnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce