Okamura (SPD): Strana prý trpí rozpory a odcházejí členové

06.06.2018 17:56

Komentář na facebookovém profilu na adresu médií

Okamura (SPD): Strana prý trpí rozpory a odcházejí členové
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Další zaplacená novinářská žumpa. Jelikož v posledním průzkumu agentury SANEP stouply volební preference SPD na 12,2%, tak novináři zase přichystali proti SPD další pomluvnou kampaň.

Redaktorka Babišova IDnes, Barbora Janáková, chystá vymyšlený článek, že SPD prý trpí rozpory, protože od nás prý odešlo 11 lidí na Vysočině, 1 v Plzni, 1 v Libereckém kraji a několik v Moravskoslezském a Pardubickém kraji.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

A zde je moje odpověď, kterou jsem redaktorce na její dotaz poslal, posuďte sami: V hnutí SPD je aktuálně přihlášeno téměř 13 tisíc občanů ČR z toho je 7 tisíc členů, přičemž pro říjnové komunální volby stavíme kandidátky v téměř 300 městech a obcích, kde bude za SPD kandidovat téměř 10 tisíc členů a podporovatelů - v takto velké organizaci je normální, že se několika málo jednotlivcům něco v jejich místní organizaci třeba nelíbí a odchází, přičemž mnohonásobně více lidí zase přichází - a pro vedení SPD je důležité, aby veškerá činnost hnutí probíhala plně v souladu s demokratickými stanovami, které odsouhlasilo Ministerstvo vnitra v souladu s českými zákony. Na prvním místě je prosazování našeho programu, který jsme slíbili voličům. Z toho neustoupíme a zároveň nepřipustíme, aby v SPD vítězily osobní zájmy jednotlivců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…