Okamura (SPD): To, co předvádí současná vláda, přesahuje opakovaně všechny meze

11.08.2015 13:36

V současné době je v České republice kolem 25 sdružení, které pečují o imigranty, a tato sdružení dostávají ročně z veřejných prostředků již nyní tři čtvrtě miliardy korun, přičemž 80% z této částky jde na platy zaměstnanců těchto takzvaných neziskovek.

Okamura (SPD): To, co předvádí současná vláda, přesahuje opakovaně všechny meze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ve skutečnosti jsou tedy tato sdružení vysoce zisková, ale jen do vlastních kapes jejich zaměstnanců. Zbytek peněz pak jde na různé brožury, osvětové akce, školení, konference a podobné věci, kde propagují, jak jsou imigranti pro naši republiku přínosní. Tedy absolutní nesmysly.

A teď se tyto takzvané neziskové organizace spojili do konsorcia, aby byli v nátlaku silnější, a ve své veřejné výzvě uvádí, že by imigranti měli mít právo dostat se do bezpečí do Evropy legálně, požádat tu o ochranu a následně by měli mít možnost sloučení rodiny s příbuznými. Zabránilo by se tak prý obchodu při pašování lidí i úmrtím na nebezpečné cestě. To je neuvěřitelná demagogie – vždyť ty imigranty přece nikdo nenutí a nezve, aby přicházeli do Evropy. Pozvali se sami bez našeho souhlasu nebo právě díky těmto takzvaným neziskovkám.

Je neuvěřitelné, jak na problému s imigranty profitují tyto takzvané neziskové organizace přisáté na veřejné peníze. Podobná situace je také u organizací, které mají za úkol řešit problematiku sociálně nepřizpůsobivých. Upozorňuji na to dlouhodobě, ale vláda schválně dělá, že neslyší.

Je to celé skutečně skandální – vláda nemá na důstojné životy pro naše seniory a na naše děti se sbírají plastová víčka a na druhou stranu stát vyplácí takové nehorázné peníze na imigranty. A to jich tady máme zatím málo. Teď si představte, kolik to do budoucna dalších bude peněz, jelikož kvůli neschopnosti naší vlády imigranti v naší republice přibývají strmou křivkou.

A já říkám již několik let stále to samé – prosazuji nulovou toleranci ilegálních imigrantů a dalších nepřizpůsobivých skupin obyvatel a myslím, že je nutné nejen zavést hraniční kontroly proti jejich příchodu, ale také vyhlásit referendum na téma vystoupení z Evropské unie, jelikož tento systém je začátkem konce evropské civilizace a stability v České republice.

Jak víte, již nyní se každý den na našem území pohybuje tisíce nelegálních imigrantů a je jen otázkou krátkého času, kdy v Německu řeknou STOP a tito Afričané a Arabové zůstanou u nás v České republice. Neumí řemeslo, neumí jazyk, umí jen střílet z kalašnikova, zevlovat na ulici a tu a tam někoho znásilnit. Chovají se často jako zvířata, to vidíme na zkušenostech ze západní Evropy. A podle statistik ze západní Evropy je jich 80% nezaměstnaných, takže je živí Evropané ze svých již tak vysokých daní a na úkor sociálního zabezpečení pro vlastní občany.

Jedním z takových sdružení, které vysává pro imigranty naše veřejné peníze, je například Sdružení pro integraci a migraci. Jeho ředitelka Magda Faltová v televizi doslova řekla, že „ migranti jsou přínos pro naši zemi a že máme spoustu kapacit na přijímání lidí.“

Jak vidíme, tak problém imigrantů, ale i například naší romské menšiny, není pouze problémem politickým nebo evropským, ale je velice zajímavých byznysem pro zástupy těchto různých neziskových organizací a aktivistů, které jakoby naoko hlásají dobro, ale ve skutečnosti visí na veřejných penězích a tahají z nich stamiliony na svoje platy.

Cílem těchto sdružení pak logicky není problém s imigranty či Romy vyřešit, ale naopak ho udržovat, aby byl kohoutek, kterým tečou veřejné peníze do jejich kapes, co nejdéle otevřený.

Pak se nemůžeme divit, že v případě řešení romské problematiky již dosavadní vlády vynaložily za uplynulých 25 let doslova miliardy korun a bez jakéhokoliv pozitivního viditelného výsledku. Spíše naopak, frustrace slušné pracující většiny pouze narůstá.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…