Okamura (SPD): To je už fakt síla

16.04.2018 9:56

Komentář na facebookovém profilu k migraci a protestům žen proti násilí a sexuálnímu obtěžování

Okamura (SPD): To je už fakt síla
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Tomio Okamura v pořadu Horké téma

Německá média a politici označují za nacistky a fašistky německé a rakouské ženy, které protestují proti tomu, že se nechtějí dál nechat znásilňovat a obtěžovat migranty. Stejně tak lživě označují naše hnutí SPD česká média a političtí konkurenti jen pro to, že odmítáme přijímat migranty a nechceme u nás radikální islámskou ideologii. My náš boj za bezpečnou sociálně spravedlivou Českou republiku a za demokracii samozřejmě nevzdáme a prosím Vás o podporu.

V Německu a v Rakousku se ženy se v posledních měsících ozývají čím dál tím častěji. V letošním roce proběhly v několika německých městech demonstrace, jejichž účastnice protestovaly proti zhoršení bezpečnostní situace. K demonstracím došlo například v Hamburku, Kandelu, Chotěbuzi a dalších menších i větších městech v zemi. Nyní se podobné demonstrace přenesly také do Rakouska, kde sice nedošlo k tak masivním útokům jako například při silvestrovských oslavách v Kolíně nad Rýnem, ale počet jednotlivých případů ve Vídni, Salzburgu, Linci či Innsbrucku a dalších větších městech neustále narůstá. Na organizaci demonstrací se podílely také ženy, které demonstrovaly v Kandelu. Právě tam došlo v loňském roce k vraždě patnáctileté dívky přibližně stejně starým Afgháncem.

Rakouská demonstrace proti násilí páchaném na ženách a dětech se uskuteční 14. dubna ve Vídni mezi druhou a pátou hodinou odpolední. „Německými médii i politiky jsme označovány za příznivkyně nacismu. A to jenom proto, že požadujeme zlepšení bezpečnostní situace a fungující stát,“ svěřila se rakouskému serveru Wochenblick, organizátorka demonstrací v Kandelu Myriam Kernová.

Zejména od začátku migrační krize se staly ženy v Německu a Rakousku terčem mnoha sexuálně motivovaných útoků, za které nesou odpovědnost migranti ze zemí Blízkého východu a Afriky. Zdá se, že nyní pohár jejich trpělivosti přetekl.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Většina policejních statistik, které se týkají počtu znásilnění a sexuálního obtěžování, hovoří jasnou řečí. S příchodem stovek tisíc migrantů od podzimu 2015 se v mnoha německých a rakouských městech zhoršila bezpečnostní situace. A to především z pohledu žen, které se pravidelně stávají oběťmi napadení ze strany žadatelů o azyl ze zemí třetího světa. Vedle dlouhodobých psychických obtíží tyto útoky končí i smrtí.

To je případ mladé studentky medicíny ve Freiburgu, která byla předloni na podzim znásilněna a zavražděna afghánským migrantem. V loňském roce potom jiný Afghánec ubodal k smrti svoji někdejší přítelkyni německé národnosti. K dalším mediální propíraným případům patří znásilnění mladé ženy v německém Bonnu, při kterém ji africký násilník s mačetou v ruce vyhrožoval smrtí a k sexuálnímu zneužití došlo prakticky před očima jejího přítele.

Otřesné je, že stovky případů znásilnění a sexuálního obtěžování nechávají v klidu mediální a politický mainstream. A naopak terčem mediálních a politických útoků v celé Evropě jsou ti, kteří se snaží prosazovat bezpečnou zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky