Okamura (SPD): Tomáš Halík pohrdá obyčejnými lidmi a demokracií

24.11.2019 19:44

Komentář na facebookovém profilu k Tomášovi Halíkovi

Okamura (SPD): Tomáš Halík pohrdá obyčejnými lidmi a demokracií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Religionista Tomáš Halík předvádí neuvěřitelné arogantní pohrdání voliči, obyčejnými lidmi a demokracií. Chyba dle něho není v politicích, ale ve voličích! „V tomto roce jsme několikrát na tomto náměstí protestovali proti konkrétním politikům. Ale problém není v politicích, ale ve voličích, kteří jsou ochotní nechat se zmanipulovat populisty,“ řekl Halík při svém projevu 17. listopadu na Václavské náměstí. Hnutí SPD stojí na straně českých občanů a českého národa a brání normální lidi, proti takovým náfukům. ;-)

Lidé jako Halík by snad nejradši lidem zakázali volit, když nevolí tak, jak si on sám, pyšný „intelektuál“, přeje. Obyčejní lidé mají ale mnohem víc selského rozumu než pan profesor. Jeho spíš mrzí, že někteří voliči se nenechají manipulovat jím, rádoby-elitou a prolhanými médii…

Hnutí SPD respektuje právo volit každého občana naší krásné vlasti. Odmítáme, že pyšní sluníčkáři takto pohrdají běžnými občany. Hnutí SPD stojí na straně českých občanů a českého národa a brání normální lidi, proti takovým náfukům.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.