Okamura (SPD): V Německu fakticky již vládne islámské právo šáría

30.09.2019 7:32

Komentář na facebookovém profilu k situaci v Německu

Okamura (SPD): V Německu fakticky již vládne islámské právo šáría
Foto: Archiv Tomio Okamury
Popisek: Tomio Okamura a Matteo Salvini

V Německu fakticky již vládne islámské právo šáría. V muslimských komunitách tam probíhají dětské sňatky, ačkoli jsou oficiálně nelegální. Německé úřady je totiž tolerují a z muslimské komunity je nikdo nenahlásí. My naprosto odmítáme, aby se zrůdné islámské praktiky zavlekly do Evropy a do naší země. Pokud nechcete, by naše země byla stejně islamizovaná jako země západní Evropy, podpořte prosím hnutí SPD.

Od chvíle, kdy Německo zavedlo před dvěma lety nový zákon na ochranu nezletilých před nucenými sňatky, bylo v Německu uzavřeno více než 813 dětských sňatků (a skutečné číslo může být ještě vyšší), úřady však anulovaly jen deset z nich!

Navíc připomeňme, že nejvyšší občanský a trestní soud v Německu, Spolkový soudní dvůr (Bundesgerichtshof, BGH), vydal v prosinci 2018 rozhodnutí, že nový zákon, který zakazuje dětské sňatky, může být protiústavní, protože všechna manželství, včetně sňatků uzavřených podle práva šaría, jsou chráněna Ústavou (Grundgesetz)...

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují.

Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.