Okamura (SPD): Vláda udělala z České republiky nejlepší bankomat na světě

14.05.2022 16:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k způsobu výplaty sociálních dávek uprchlíkům

Okamura (SPD): Vláda udělala z České republiky nejlepší bankomat na světě
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Další neuvěřitelné záběry, je to ale realita… Situace na Úřadech práce, kde Fialova vláda vyplácí dávky ukrajinským i romským nepřizpůsobivým migrantům, je už týdny neúnosná. “Dle zkušeností z posledních dní ukrajinští romští migranti po vyzvednutí dávek odjíždějí mimo město a patrně i mimo republiku,“ informoval mluvčí brněnského magistrátu Filip Poňuchálek. Vláda Petra Fialy (ODS) a ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) udělali z České republiky nejlepší bankomat na světě. Bohužel z peněz nás všech.

Upřímně lituji a zároveň držím palce všem pracovníkům Úřadů práce, protože tohle, co všechno jim v poslední době naložil nekompetentní ministr Jurečka (KDU-ČSL) za práci a bez navýšení odměn, musí být fakt psycho.

A kdy konečně ministr Rakušan přestane zatajovat, do jakých konkrétních měst a obcí umístí velké skupiny až 1500 romských migrantů, které tady chce Fialova “ukrajinská” vláda nechat? Občané z celé republiky nám zděšeně píšou, jelikož nechtějí mít v blízkosti žádné nepřizpůsobivé lidi. Za hnutí SPD říkám, že tady žádné další nepřizpůsobivé lidi nechceme! DEMISI!

Anketa

Souhlasíte s trvalým umístěním vojsk jiných členských států NATO na území ČR?

4%
95%
hlasovalo: 47751 lidí

Vláda Petra Fialy tento týden veřejně představila vládní strategii ohledně téměř 400 tisíc ukrajinských migrantů v ČR: “Budeme muset smazat rozdíl mezi příchozími a našimi občany. Zanedlouho se z uprchlíků stanou také čeští občané,“ uvedl v TV Prima poslanec vládní TOP09 Ondřej Kolář.

Takže noví voliči Fialovy vládní koalice, které klesá důvěra našich občanů? A jak to bude vypadat pro naše občany s dostupností zdravotní péče, pro naše děti v přetíženém školství a situací na pracovním trhu? A kdy si Fialova vláda konečně udělá čas na pomoc českým občanům se zdražováním energií, potravin, bydlení a pohonných hmot? DEMISI!

Hnutí SPD již podalo ve Sněmovně zákon na ukončení zneužívání dávek nepřizpůsobivými, ale vláda Petra Fialy tento zákon SPD minulý měsíc zamítla! Fialova vláda podporuje nepřizpůsobivé na úkor našich slušných občanů.

Plnou odpovědnost za celou situaci nese Fialova “ukrajinská” vláda.

Na rozdíl od vlády je pro SPD slušný člověk a Česká republika na 1. místě. Opakovaně vyzývám vládu ať vyřeší zdražování! Je nutné přijmout návrhy SPD na snížení daní u potravin, energií a pohonných hmot, tak jako to dělají ostatní země v Evropě, aby byly tyto položky pro občany ihned levnější! Fialova vláda ale na naše občany úplně kašle. Jestli premiér Petr Fiala a jeho vláda neumí nebo nechce vyřešit zdražování a pomáhat našim občanům, ať podá demisi! Taková vláda je k ničemu!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice