Okamura (SPD): Web Seznamzprávy opět neuvěřitelně obelhal své čtenáře

07.06.2018 20:41

Komentář na facebookovém profilu k článku na webu Seznamzprávy

Okamura (SPD): Web Seznamzprávy opět neuvěřitelně obelhal své čtenáře
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Web Seznamzprávy dnes opět neuvěřitelně obelhal svoje čtenáře, když zveřejnil falešnou zprávu, že Tomio Okamura odeslal britské premiérce Therese Mayové dopis s chybou. Cílem bylo pomluvit SPD. Můj dopis je ve věci bleskového odsouzení Tommyho Robinsona, který byl zatčen ve chvíli, kdy na Facebook živě přenášel dění před soudem s muslimským gangem, který zneužíval nezletilé dívky. A Seznamzprávy místo, aby zveřejnili skutečný mnou podepsaný originál, který je samozřejmě bez chyby (což potvrdí i Velvyslanectví Velké Británie v ČR), tak zveřejnili mnou nepodepsanou pracovní verzi, kterou jsme vůbec nikam neposlali. Jen jsem ji zveřejnil na facebooku, abych čtenáře seznámil s tím, co děláme. A novináři Seznamzpráv místo aby se zeptali, tak ve své nenávisti vůči SPD předvedli totální amatérismus a další mediální žumpu. Nemá smysl číst takové zprávy, které neříkají pravdu a jen lžou. FAKE NEWS. Originál dopisu, který jsem podepsal a který byl zaslán britské premiérce přikládám:

Vážená paní ministerská předsedkyně, s velikým zájmem a se znepokojením sledujeme případ zatčení a bleskového odsouzení pana Stephen Christopher Yaxley-Lennon (Tommy Robinson). Jako bývalá země komunistického bloku máme řadu negativních zkušeností v boji o svobodu slova a s bojem o právo na informace. Proto nás znepokojuje tento případ a uvítáme další informace, které objasní okolnosti případu a zejména nebývalou rychlost mezi zatčením a odsouzením. Současně nemůžeme zakrýt naše obavy o život pana Stephen Christopher Yaxley-Lennon (Tommyho Robinsona) ve vězení, protože jeho ohrožení ze strany islámských radikálů je zjevné. Zde bych rád poukázal na nejasné okolnosti úmrtí jiného politického vězně, pana Kevina Crehana, odsouzeného za to, že hodil slaninový sendvič přes zeď mešity. Uvítáme proto informaci, jakým způsobem je zajištěna bezpečnost pana Robinsona.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.