Okamura (SPD): Zaznamenali jsme historický úspěch

26.09.2022 15:45 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům voleb do Senátu a zastupitelstev měst a obcí

Okamura (SPD): Zaznamenali jsme historický úspěch
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Vážené dámy a pánové,

SPD zaznamenalo v komunálních volbách velký úspěch a získali jsme více než 3x více zastupitelů než dosud (z 155 v roce 2018 na téměř 500 nyní). Všem ostatním parlamentním stranám včetně hnutí ANO zastupitelé dokonce početně ubyli.

Anketa

Kdo je vítězem komunálních voleb?

22%
66%
8%
hlasovalo: 14599 lidí

Hnutí SPD obsadilo nově našimi zastupiteli všechna krajská města včetně Prahy a uspěli jsme i v těch okresních městech, kde jsme postavili kandidátní listiny. Nyní jednáme o možných koalicích, abychom mohli naplno pracovat pro lepší životy všech našich občanů i místních firem. Nebudeme politikařit a budeme spolupracovat na všech dobrých věcech.

Také v 1. kole senátních voleb jsme zaznamenali historický úspěch. Jsme nejmladší politickou stranou ve Sněmovně a naše kandidátka SPD Ing. Eva Chromcová, která pracuje na Záchranné službě Karlovarského okresu a každý den pomáhá občanům, se dostala do 2. kola. Řada dalších našich kandidátů do Senátu skončila na 3. místě.

Pojďme i k 2. kolu senátních voleb a podpořme na Karlovarsku Evu Chromcovou! A v dalších senátních obvodech pojďme všichni podpořit kandidáty, kteří nejsou z Fialovy vládní pětikoalice, ať i v Senátu konečně zazní hlas opozice proti vládě Petra Fialy!

Moc vám děkuji za podporu SPD u voleb a slibuji, že budeme nadále ze všech sil prosazovat náš volební program pro lepší životy všech občanů!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…