Okamura: Turecko je spojencem Islámského státu

21.03.2019 18:19

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření tureckého prezidenta

Okamura: Turecko je spojencem Islámského státu
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Tak to je nehorázné. Turecký prezident Erdogan, který je ortodoxním vyznavačem islámu, vyhrožuje Australanům a Novozélanďanům, že se vrátí z Turecka v rakvích! Doslova řekl: „Vaši prarodiče sem přišli a vrátili se v rakvích. Bezpochyby vás pošleme domů jako vaše prarodiče,” vzkázal Erdogan Australanům a Novozélanďanům. Reaguje tak na masakr v mešitě na Novém Zélandu. Prezident Miloš Zeman má pravdu, že Turecko je spojencem Islámského státu! Ideologicky i fakticky. O to děsivější je, že někteří čeští politici jako například lídr ODS v eurovolbách Jan Zahradil lobbuje za Turecko a jeho vstup do EU. My v SPD naopak odsuzujeme, že Evropská unie ustupuje Turecku a že nejsou bráněny vnější hranice EU proti imigraci. V této souvislosti bychom mohli tureckému prezidentovi připomenout, jak se vraceli domů Turci po té, co neúspěšně v 1683 obléhali Vídeň, při jejíž obraně se vyznamenal český šlechtic Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic...

Připomeňme, že lídr kandidátky ODS v eurovolbách Jan Zahradil dlouhodobě podporuje vstup Turecka do EU a dokonce popírá genocidu Arménů, kterou provedli Turci, když během let 1915 až 1918 vyvraždili zhruba 1,5 milionu Arménů. Zahradil šéfuje nadnárodní partaji ACRE (Aliance konzervativců a reformistů v Evropě), která udržuje přátelský kontakt s tureckou AKP prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana.

Prezident Erdogan spojil ve svých rukách velice třaskavou směs tureckého šovinismu s expanzivním islámem a aspiracemi na obnovení Osmanské říše. Navíc podle interní zprávy, kterou mají k dispozici německé noviny Welt am Sonntag, se Řecku podařilo vrátit Turecku v roce 2018 pouze jedno procento všech příchozích osob. „Dá se předpokládat, že ani v roce 2019 se nepodaří výrazně zvýšit míru repatriace,“ píše se ve zprávě. Místo toho, aby Řecko posílalo nově příchozí zpět do Turecka, tak mnoho migrantů posílá na řeckou pevninu. Výsledkem je značná migrace do střední Evropy.

Připomeňme, že imigrace, neboli hidžra, je jednou z forem džihádu a šíření islámské víry. To se bohužel tureckému prezidentovi daří. Naprosto odsuzujeme, že EU rezignovala na ochranu vnějších hranic EU před nelegální imigrací. Abychom zabránili šíření islámské záplavy, potřebujeme mít vlastní hráz na svých hranicích.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…