Olomoucká TOP 09 má na další dva roky nové vedení

11.03.2019 14:46

První březnový týden byl v olomoucké TOP 09 volební. Delegáti městského a regionálního sněmu si volili nové vedení na další dva roky. Předsedkyní Městské organizace TOP 09 Olomouc se stala Isabela Pospíšilová a novým regionálním předsedou TOP 09 byl zvolen Aleš Jakubec.

Olomoucká TOP 09 má na další dva roky nové vedení
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

"Vážím si důvěry, kterou mi při volbě předsedy regionální organizace TOP 09 v Olomouci delegáti dali. Je to výzva. Výzva k základní politické práci, a to nejen s našimi členy, ale hlavně k práci směrem ven, s veřejností. Jsou před námi mnohé úkoly, a tím nejbližším jsou květnové volby do Evropského parlamentu. TOP 09 musí být vidět a musí lidem naslouchat, diskutovat s nimi a vysvětlovat jim svůj proevropský postoj. Nejen to, proč chceme být součástí Evropské unie, ale také to, proč považujeme za důležité, aby Česká republika směřovala na západ a ne na východ," dodal ke svému zvolení Jakubec.

Místní výbor Městské organizace Olomouc má celkem 7 členů a regionální výbor olomoucké organizace, do které patří ještě šternberská organizace, je devítičlenný. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

23:08 Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě