Olšáková (Kandidátka mladých): Cyklostezku doplní nový atraktivní prvek

20.06.2021 8:39

Dřevěný prvek, který bude instalován na jednom z palouků za zahrádkářským areálem, uvítají nejen děti, ale určitě si jej rádi vyzkoušejí i dospělí. Jeho prozatím utajené pojetí se cyklistům představí při slavnostním odhalení ve čtvrtek 24. června. Akce Do klobouku! začíná v 16.30 hodin.

Olšáková (Kandidátka mladých): Cyklostezku doplní nový atraktivní prvek
Foto: archiv starostky
Popisek: Starostka Města Valašské Klobouky Mgr. Eliška Olšáková

Valašskokloboucký úsek cyklostezky Bevlava nabídne projíždějícím cyklistům zajímavé zpestření. Nový prvek, který bude instalován na jednom z palouků za zahrádkářským areálem, uvítají nejen děti, ale určitě si jej rádi vyzkoušejí i dospělí.

Anketa

Vadí vám, že se Jaromír Jágr nechce nechat naočkovat proti covidu-19, protože prý má dostatek protilátek?

5%
88%
hlasovalo: 13337 lidí

Jeho prozatím utajené pojetí se cyklistům představí při slavnostním odhalení ve čtvrtek 24. června. Na akci Do klobouku! jsou zváni velcí i malí návštěvníci od 16.30 hodin.

„Sportovně laděné odpoledne nabídne v úseku cyklostezky Bevlava mezi zdejším zahrádkářským areálem a mostem několik stanovišť s hrami pro děti. V 17 hodin odtajníme překvapení, které bude novinkou pro letošní cyklistickou sezónu. Pak už návštěvníci budou moci zasednout k ohništím, opéct si špekáček, občerstvit se a pobavit se,“ pozvala Eliška Olšáková, starostka města Valašské Klobouky.

Doplnění mobiliáře je součástí projektu Na kole za Gessnerem, který prostřednictvím nových expozic přibližuje dílo klobouckého rodáka, architekta Huberta Gessnera. Jedna z výstav se připravuje k otevření v městském muzeu a zaměřená bude na přehled architektovy tvorby v českých, moravských a slezských městech, ale také v Rakousku. Druhá stálá expozice se instaluje ve stodole u domu Josefa Bratmanna, která prošla proměnou a nyní je v pronájmu města. Umístěny zde budou panely zaměřené na Gessnerovy kloboucké realizace.

Projekt Na kole za Gessnerem byl realizován za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…