Ondráček (KSČM): Strach v DemoŽumpě

17.04.2018 4:33

Příznivci DemoŽumpy, kteří argumentačně nezvládají komunikaci ohledně aktu agrese USA, VB a F vůči Sýrii, nechávají blokovat nebo dokonce rušit facebookové profily. Tomu se v jejich pojetí říká demokracie v praxi.

Ondráček (KSČM): Strach v DemoŽumpě
Foto: ksm.cz
Popisek: Poslanec za KSČM Zdeněk Ondráček

Vážení přátelé, příznivci, ale i vy, kteří máte na některé věci jiný názor, ale jste schopni komunikovat bez vulgarit a osobních urážek či výhrůžek, sděluji vám, že za facebookový příspěvek, ve kterém jsem kritizoval i některé ministry, poslance, senátory a europoslance za jejich schvalování možné války a chtěl je poslat do první linie, aby mohli na poli cti a slávy položit svůj život za NATO, nebo alespoň na vlastní kůži poznali o čem tak debilně žvaní, jsem si vysloužil další blokaci.

Včera dopoledne tento konkrétní příspěvek na mých stránkách vidělo již více než 20,5 tisíce lidí a odkaz na něj je i součástí  půlnočního rozhovoru uveřejněného na PL dne 15. 4. Příznivci DemoŽumpy tak splnili to, čím mi několik týdnů vyhrožovali a o čem PL také psali.

Naplnilo se tedy to, že když nejsem schopen argumentačně oponovat jinému názoru tak ten názor prostě nenechám zaznít. Jsem poslancem Parlamentu ČR, ale na facebooku nemohu veřejně publikovat svoje názory. Cenzura jede a my se navracíme někam, co zejména příznivci DemoŽumpy tak rádi a často kritizují.

OK, budeme tedy hledat jinou možnost, jak s lidmi komunikovat a jak jim své názory na tu kterou konkrétní věc sdělit.

Hnutí ANO říká: Bude líp!, já říkám: Lépe už bylo!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…