Opl (Rozumní): Cože? Rozner z SPD do čela komise pro kontrolu NBÚ?

19.12.2017 20:27

Tragické personální nominace do vlády i ve sněmovně pokračují.

Opl (Rozumní): Cože? Rozner z SPD do čela komise pro kontrolu NBÚ?
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Pana Roznera, člena vedení SPD, si všichni pamatují z jeho naprosto tragického mediálního vystoupení v předvolební superdebatě v ČT a je zjevné, že tento člověk není odborníkem asi vůbec na nic!

Pokud tedy pozice manažera kapely a praxe u benzínové pumpy v sobě neskrývá nějaký odborný potenciál k zákonodárné a kontrolní činnosti v poslanecké sněmovně.

Agenda Národního bezpečnostního úřadu (NBÚ) je velmi zásadní pro zajišťování bezpečnosti naší země. Je naprosto zřejmé, že pokud má někdo kvalifikovaně kontrolovat tento úřad, musí se orientovat v bezpečnostní problematice a vědět, co je úlohou a náplní práce NBÚ.

Tomio Okamura při každé příležitosti veřejně prezentuje, že lidem z SPD nejde o koryta, ale že chtějí pracovat ve prospěch obyvatel naší země a že k tomu mají plno odborníků.

Z této nominace bohužel přímo čiší účelové koryto pro člena vedení SPD a prospěch obyvatel zaštítěný tímto odborníkem je naprostý výsměch.

Pravdou je, že o koryta jde všem a nejen o ta parlamentní, ale i vládní a ta nejlepší budou ve všemožných dozorčích radách...

Jsem velmi zvědav, jaký další svěží vítr z nové poslanecké sněmovny zavane!

(převzato z Profilu)

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…