Ostrá (SOCDEM): Už jsem to nevydržela a zase mu napsala…

25.06.2023 18:05 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení ministra práce a sociálních věcí Jurečky o zneužívání sociálních dávek

Ostrá (SOCDEM): Už jsem to nevydržela a zase mu napsala…
Foto: ČSSD
Popisek: Daniela Ostrá

Marian Jurečka, ministr práce a sociálních věcí, předseda lidovců a samozvané sociální svědomí vlády se před několika dny opět opřel do těch nejslabších, kteří dle něj zneužívají sociální dávky. No, spíš se mi zdá, že největšími zneužívači dávek jsou politici, kteří mají potřebu tímto poukazováním zakrývat vlastní selhání.

Úřad práce stále nestíhá v termínech vyplácet dávky a nebozí senioři čekají i několik měsíců na přiznání zaslouženého důchodu. Jurečka však o tomto nemluví, radši mluví o údajném zneužívání dávek, bez čísel, statistik, jakékoliv analýzy.

Místo těch slabých by si měl přitom ministr a s ním i celá vláda posvítit na ty největší, nadnárodní firmy, banky oligarchy. Potom by třeba nemuseli potřebné zdroje tahat z kapes rodin s dětmi, seniorů, studentů nebo drobných živnostníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

23:08 Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě