Pajonk (Svobodní): Vládní program bílé rasy. Babiš, Vietnamci a Šabatová

19.03.2015 15:58

Jak nás Babiš a Šabatová chtějí rozeštvat proti sobě.

Pajonk (Svobodní): Vládní program bílé rasy. Babiš, Vietnamci a Šabatová
Foto: Archiv T. Pajonka
Popisek: Tomáš Pajonk

Ministr financí ve sněmovně řekl, že Vietnamci neplatí daně. Fuj. Zahájilo ANO boj za bílou, čistou a platící rasu?

Paní ombudsmanka Šabatová se pokouší páchat dobro pomocí agentů provokatérů. Najmula agenty, kteří volali prodejcům realit. Nechali se identifikovat jako romové. Makléři pak nechtěli provokatéry pozvat na prohlídku. Fuj provokatérům. Odmítnutí agenti provokatéři nyní žádají odškodné, za způsobenou psychickou újmu. (znáte zkratku WTF?)

Na jedné straně stát rasismus záměrně vytváří, na druhé straně se snaží rasismus potlačovat. A k tomu blbě. Reakce budou zcela opačná. Romy nikdo nepolituje, naopak.  2 : 0 pro xenofobii. :(

Pro mnohé politiky je základem úspěchu rozeštvávat lidi proti sobě. Zaměstnance proti živnostníkům (odboráři). České proti vietnamským prodejcům. Prodejce realit proti Romům.

Přitom si myslím, že nejsme rasisti. Právě vztah s vietnamskou menšinou, která si žije svými životy, bez větších problémů ukazuje, že Češi nejsou xenofobní národ. Jen prostě chtějí, aby jejich sousedé respektovali majetek a místní zvyklosti.

Když nám pane Babiši a paní Šabatová přestanete kecat do životů, nenávistný a nepřirozený rasismus vymizí. Nejsme totiž pitomci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Pajonk

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

16:05 Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.