Paparega: Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora udělat maximum

20.12.2022 21:29

Primátor města Mostu Jan Paparega rezignoval na svoji funkci. Nahradí ho Marek Hrvol

Paparega: Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora udělat maximum
Foto: Archiv JP
Popisek: Jan Paparega – primátor města Mostu

Primátor města Mostu Jan Paparega ve čtrvrtek 15. prosince 2022 rezignoval na svou funkci. Jako důvod uvedl vytíženost v souvislosti s prací v Senátu. Na jeho místo zvolili zastupitelé dosavadního náměstka Marka Hrvola. 

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45030 lidí

Na pozici 1. náměstka nyní postoupí Markéta Stará a post 2. náměstka primátora města bude nově vykonávat Václav Zahradníček.

„Město čekají v následujících 4 letech nejvýznamnější investiční projekty v jeho historii a je odpovědné, aby za této situace byli ve vedení města lidé, kteří se těmto projektům budou moci věnovat na sto procent. Toto se u mne nyní nejeví jako reálné a je proto odpovědné a ve prospěch našeho města a hnutí, abych své místo uvolnil. Má osoba zůstává ve vedení města ve funkci radního města, kdy mou hlavní agendou bude problematika energetiky, transformace regionu, které korespondují s mojí agendou v Senátu ČR a také bezpečnost, kdy pod mou gescí zůstává řízení městské policie. Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora v následujících 6 letech udělat maximum. Zároveň budu nadále v pravidelném kontaktu se svými kolegy na magistrátu, kterým budu v rámci svých možností pomáhat řešit záležitosti týkající se chodu a rozvoje našeho města. Nemám sebemenší obavy, že změny ve vedení města Mostu by se jakkoliv projevily na kvalitě jeho řízení, Naše město se bude i nadále rozvíjet, nyní navíc s prodlouženou rukou do senátních lavic a s větším přesahem na jednotlivá ministerstva," uvedl v tiskovém prohlášení primátor města Mostu Jan Paparega.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.