Paparega (SZ.cz): Autodrom Most svůj provoz omezí. Lidé si stěžovali

01.08.2015 16:33

Primátor Mostu jednal s vedením autodromu. Výsledkem jednání je dílčí omezení provozních hodin. Vedení autodromu zve občany na jednání 12. srpna. Společné prohlášení města Mostu a Autodromu Most týkající se jednání primátora Paparegy s předsedou představenstva a. s. Autodrom Most Zajíčkem a gen. ředitelem Voloveckým:

Paparega (SZ.cz): Autodrom Most svůj provoz omezí. Lidé si stěžovali
Foto: archiv primátora
Popisek: Primátor Mostu Jan Paparega (BPP za volební stranu Severočeši Most)

O možnostech omezení provozu autodromu jednal tento týden mostecký primátor Jan Paparega s předsedou představenstva akciové společnosti AUTODROM MOST a.s. Josefem Zajíčkem a generálním ředitelem autodromu Jiřím Voloveckým.  Tématem schůzky byly stížnosti občanů čtvrti Souš na hluk, rozšíření provozních hodin závodní dráhy do 20 hodin a hledání možností, jak tyto negativní vlivy omezit.

Jednání bylo uzavřeno s tím, že provoz na závodní dráze bude, krom dvou dnů v týdnu ukončen vždy do 18 hodin. V úterý a ve čtvrtek bude ze strany společnosti AUTODROM MOST a.s. provoz zachován až do 20 hodin.

Vedení společnosti AUTODROM MOST a.s. zve také občany na setkání, které se uskuteční 12. srpna od 16 hodin v prostorech polygonu, aby s nimi o provozu autodromu a o hluku, na který si občané stěžují, jednali. Na setkání bude přítomno i vedení města Mostu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…