Paroubek: Je vymalováno?

13.01.2018 10:03

Včera se v rámci vrcholící kampaně před prezidentskou volbou vyjádřil ve prospěch stávajícího prezidenta Zemana také šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Paroubek: Je vymalováno?
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Svou podporu komentoval tak, že M. Zeman je výraznou politickou osobností a nikdo z dalších kandidátů se mu vlastně nevyrovná. Jeho podpora byla formulována sice jen jako jeho osobní podpora, nikoli jako podpora hnutí ANO. Ale upřímně, koho z voličů hnutí ANO zajímá stanovisko hnutí ANO v dané věci anebo stanovisko kohokoli z vrcholných představitelů hnutí ANO s jedinou výjimkou A. Babiše?

Zdá se, že volební kampaň M. Zemana v posledním týdnu zaznamenala několik vrcholů, je dobře koncipovaná a vypointovaná. Ale asi tím nejdůležitějším sdělením tohoto týdne je právě vyjádření A. Babiše na podporu M. Zemana.

Podle průzkumů nejserióznějších agentur pro výzkum veřejného mínění by M. Zeman měl v prvním kole získat něco mezi 35–45 % hlasů. Nižší výsledek by byl překvapením, stejně tak jako Zemanovo vítězství již v prvním kole prezidentské volby, které však po zdařilém závěru volební kampaně nepovažuji za vyloučené.

Vyšlo na Vasevec.cz, publikováno se souhlasem vydavatele. 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!