Paroubek: Komický vývoj pražské TOP 09

15.10.2014 13:46

Trapné hašteření mezi zatím ještě současným primátorem Hudečkem (TOP 09) a jeho náměstkem a také spolustraníkem a předsedou pražské organizace TOP 09 J. Vávrou vyvrcholily rezignací obou těchto mužů na členství ve straně. Jejich rezignace byla vedením strany jednomyslně přijata.

Paroubek: Komický vývoj pražské TOP 09
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

T. Hudeček nejprve nezařadil na kandidátní listinu pro volby do zastupitelstva hlavního města Prahy svého náměstka Vávru, ten jej pak po volbách obvinil, že může za neúspěch TOP 09 v Praze a v souvislosti s informacemi, že se měl Hudeček údajně ucházet o místo na kandidátce hnutí ANO, jej vyzval k rezignaci. T. Hudeček tvrzení o tom, že by chtěl kandidovat za ANO, odmítl, stejně tak odmítl odstoupit, a naopak vyzval k rezignaci J. Vávru, a to kvůli fotografiím z narozeninové oslavy, na které byl zachycen společně s jedním z pražských kmotrů. Přestřelka vzájemných výzev k rezignaci nakonec skončila tak, že oba muži podali svou rezignaci na členství ve straně a jejich rezignace byla jednomyslně přijata.

Je faktem, že pokud by K. Schwarzenberg tak tvrdošíjně neprosazoval T. Hudečka jako lídra pražské kandidátky, a místo někoho by strana vybrala někoho dospělého, mohla TOP 09 v Praze zvítězit. T. Hudeček by se měl nyní věnovat třeba rybaření nebo jiným činnostem, které jej budou duševně vysilovat méně než politika.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…