Paroubek: Oligarchizace české politiky na postupu

24.04.2014 5:42

Když se mě před pár týdny jeden člověk z týmu A. Babiše lehce otázal, jak je to s penzionem mé bývalé ženy, nevěnoval jsem tomu pozornost. Jsem sedm let rozvedený, v té době jsem se již nějakou dobu s bývalou ženou neviděl a tak jsem tomu dobrému muži doporučil, aby mé bývalé ženě sám zavolal a podělil se s ní o svou starost. Určitě to neudělal.

Paroubek: Oligarchizace české politiky na postupu
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Po včerejším ataku na mou bývalou ženu ze strany bulváru už celou věc chápu. Babišův marketingový stroj pracuje naprosto dokonale. Zpravodajský tým rozvědčíka K. Randáka vypracuje příběh a předá jej dále do médií. Zejména v tom případě, kdy připravuje větší kampaň v Babišových médiích (MFD, LN ad.), dává „podklady“ jinam, nejraději do bulváru. Tam pak dochází k výstřelu z Aurory.

Pan Babiš, slovenský estébák, je nejen lhář, což vyjde záhy najevo po rozsudku slovenského soudu, je také zbabělec. On bere bezmocnou ženu (momentálně po těžší operaci páteře) jako nástroj jen proto, aby poškodil mě. Co kdybych jeho kandidáta do EP – lobbistu miliardářů Teličku trochu protřepal, že?

Oligarchizace, ba přímo ukrajinizace naší země pokračuje mílovými tempy. To již není putinizace, jak píší neinformovaní. V. Putin má „své“ oligarchy plně pod kontrolou. U nás nebude dlouho trvat a oligarchové budou mít pod kontrolou celou politickou třídu země. Někteří v dohodě s Babišem, hlavním oligarchou, jiní proti němu, aby se mu co nejúčinněji mohli bránit. K tomu ovšem potřebují „vlastní“ médi a ještě vliv v politice. Jinak budou mít s Babišem již v blízké budoucnosti mnoho problémů… Tomu přece jde v první řadě o byznys, není to ni osobního. A. Babiš postupuje velice promyšleně a marketingově účinně.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.