Pastuchová (ANO): Nevyznáte se v zákonech? V poslanecké kanceláři bude bezplatné právní poradenství

04.02.2016 20:14

Potřebujete poradit od právníka? Přijďte na konzultaci zdarma do regionální kanceláře poslankyně Pastuchové

Pastuchová (ANO): Nevyznáte se v zákonech? V poslanecké kanceláři bude bezplatné právní poradenství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mgr. Jana Pastuchová (ANO)

Těžká životní situace, komunikace s úřady, problémy v zaměstnání. To jsou příklady, proč občané chodí za poslankyní Janou Pastuchovou z Hnutí ANO. Na zaplacení advokáta mnohdy nemají prostředky, a tak hledají pomoc v její regionální kanceláři v Jablonci nad Nisou.

„Vzhledem k množství a závažnosti případů, jsem se rozhodla, že budu ve své kanceláři prostřednictvím své asistentky právničky poskytovat bezplatné právní poradenství. Věřím, že tak pomůžeme velkému množství lidí, kteří jsou v nesnázích, najít cestu, jak dále postupovat,“ říká poslankyně Jana Pastuchová.

Právnička Mgr. Dana Žáková bude občanům zdarma k dispozici v regionální kanceláři poslankyně Jany Pastuchové (Mírové náměstí 489/15, Jablonec nad Nisou) v pondělí 21. března, 25. dubna, 16. května a 20. června vždy od 14.00 do 18.00. Zájemci o poradenské služby (např. z oblastí občanského, pracovního či správního práva) se mohou hlásit na tel. čísle +420 608 606 569 nebo na emailu pastuchovaj@psp.cz. Dále je důležité přinést na konzultaci veškeré dostupné podklady k problému.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu