Patrioti ČR: Necítíme se být ohroženi Ruskou federací ani její armádou, ale masovým přílivem nelegálních migrantů

22.02.2016 12:58

Politická strana Patrioti ČR je překvapena prohlášením ministra obrany Martina Stropnického o nasazení stovky českých vojáků v misi v zemích východní Evropy, které zaznělo v nedělním pořadu Otázky Václava Moravce.

Patrioti ČR: Necítíme se být ohroženi Ruskou federací ani její armádou, ale masovým přílivem nelegálních migrantů
Foto: Patrioti
Popisek: Patrioti ČR.

Patrioti ČR se v současné době necítí být ohroženi Ruskou federací ani její armádou, ale masovým přílivem nelegálních migrantů do ČR a dalších evropských zemí. Oprávněné obavy z neřízené a především nelegální migrace zaznívají také ve veřejném prostoru, a právě takovým hrozbám by se političtí představitelé měli postavit a neplýtvat časem, lidskými silami a materiálními zdroji v misích, které nejenže nehájí aktuální zájmy naší země, nýbrž ani nepřináší našim občanům naději na bezpečí a jistotu, jež jsou narušeny politickou ignorací uprchlické krize.

Patrioti ČR si váží Martina Stropnického jako dlouholetého umělce, jehož ztvárněné role patří dnes již ke zlatému fondu české divadelní, filmové a televizní tvorby. Patrioti ČR vyjadřují politování nad tím, že hercova velice úspěšná umělecká dráha je v současnosti zastíněna podivnou politickou fraškou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …