Pernica (KSČM): Chameleon není náš vzor

11.09.2018 7:37

Neměňme své postoje.

Pernica (KSČM): Chameleon není náš vzor
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Neměňme své postoje. Chceme řešit problémy běžného života. Každý řeší své potíže, ale i nás může postihnout nemoc, budeme potřebovat lékaře, hasiče a policisty, a proto je podporujeme. Je třeba zastavit toky peněz do daňových rájů a zlepšit podmínky života pro seniory, matky samoživitelky a hendikepované.

Zásadně nesouhlasíme s podporou imigrantů. Agrese a terorismus je nebezpečně blízko našich hranic. Trváme na zdanění církevních restitucí, i když předseda KDU – ČSL protestuje. Bělobrádkovo pochlebování sudetským Němcům vadí mnohým lidem. O to víc je nepochopitelné, že na webových stránkách si senátor Petr Vícha (ČSSD) zveřejnil podporu KUD – ČSL a STAN při své současné kandidatuře do senátních i komunálních voleb. Já a jen já a to i za cenu převlékání kabátů. I tak se dá hodnotit Petr Vícha. Program KSČM pro podzimní volby je reálný a prospěšný všem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…