Pernica (KSČM): Odmítáme eskalaci bezpečnostních hrozeb

16.06.2017 12:05

Lidem z postižených zemí musíme pomoci u nich doma. Nejdříve se však musí zastavit válečné konflikty.

Pernica (KSČM): Odmítáme eskalaci bezpečnostních hrozeb
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Migrační kvóty jsou dlouhodobým problémem nejen pro Českou republiku, ale i pro další státy, jako jsou Polsko a Maďarsko. Evropská komise kvůli porušení unijní legislativy toto bude řešit. Jenže při vědomí šířícího se terorismu a nebezpečí, které přijímání uprchlíků skýtá, je třeba zvážit, co je pro občany a naši republiku prospěšnější.

Ministr Chovanec se dlouhodobě zasazuje o to, že žádné další migranty Česká republika nepřijme. Jeho vyjádření je v souladu s míněním občanů. Lidé se rozhodně nechtějí bát teroristických útoků, které při zvýšeném počtu migrantů mohou bezesporu nastat.

KSČM navrhuje řešení, pomoci těmto lidem v zemích, odkud utíkají. Zastavit co možná nejvíce veškeré válečné konflikty, hlad a poskytnout lidem možnost práce. Jen tak totiž nebudou odcházet do jiných států. Poslední útoky v Anglii znovu potvrdily, že terorismus nezná hranice. Neuznává žádná etická pravidla a rukou teroristů umírají ženy i děti. A to přeci nikdo z nás nechce.

Evropské státy otevřely hranice, což je jistě dobře, současně však je třeba pečlivě zvažovat, jak chránit občany jednotlivých států. Odmítám uvažovat o tom, zdali při běžném způsobu života dojde k ohrožení či naši příbuzní a známí zemřou rukou zfanatizovaných vrahů, kteří v rámci hrůzné ideologie šíří strach po celém světě. Obce a města u nás v současné době takováto dění zatím nepoznaly. Přesto tomu tak nemusí být i nadále. Právě proto jedním z bodů programu pro podzimní parlamentní volby je mimo jiné i bezpečnost. Bezpečné domovy, ulice i ochrana občanů jsou jednou z podmínek k spokojenému životu nás všech.

Emil Pernica, kandidát KSČM do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za Jihomoravský kraj

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…