Pernica (KSČM): V Blansku proběhlo ustavující zasedání zastupitelstva

02.11.2018 20:57

Necelé 4 týdny po komunálních volbách se v Blansku konalo dne 1. 11. 2018 ustavující zasedání Zastupitelstva města Blansko.

Pernica (KSČM): V Blansku proběhlo ustavující zasedání zastupitelstva
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Necelé 4 týdny po komunálních volbách se v Blansku konalo dne 1. 11. 2018 ustavující zasedání Zastupitelstva města Blansko. Vítězná ODS vytvořila koalici s KDU – ČSL, Volbou pro Blansko a ČSSD. Je to pokračování duhové koalice, která v Blansku vládne přes 20 let. V opozici zůstává hnutí ANO 2011, KSČM, SPD a piráti.

V Blansku KSČM obdržela 10, 75 % a 3 mandáty. I když skončila KSČM v opozici, tak se její zástupci chtějí aktivně podílet na chodu města. Budou připraveni komunikovat s občany, řešit jejich problémy i návrhy na zlepšení života ve městě.



Je zapotřebí realizovat přemostění řeky Svitavy, což uleví Blansku od dlouhých kolon na železničním přejezdu, dále je nutné začít řešit nedostatek bytů, urbanisticky dořešit střed města a mnoho dalších projektů. Zastupitelé KSČM jsou připraveni i z opozičních lavic prosazovat svůj volební program a spolupracovat s těmi subjekty, které budou chtít zlepšit životní podmínky občanům města Blansko.

Blansko je krásné město, vstupní brána do Moravského krasu a zaslouží si takové zastupitele, kteří budou pracovat ve prospěch občanů a města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…