Pešek (ODS): Návštěva Zahradníka v Kardašově Řečici a Deštné

14.02.2015 12:32

V únoru navštívil Jan Zahradník v rámci svých pravidelných poslaneckých návštěv Kardašovu Řečici a Deštnou na Jindřichohradecku.

Pešek (ODS): Návštěva Zahradníka v Kardašově Řečici a Deštné
Foto: ods.cz
Popisek: Jan Zahradník z ODS

Po setkání se starostou Petrem Nekutem následovalo jednání s jednatelem Rybářství Kardašova Řečice s.r.o., panem Zajícem na téma chovu ryb a financování rybníkářství. Poté navštívil Jan Zahradník za doprovodu starosty dům s pečovatelskou službou pro seniory, kde proběhla debata s jeho obyvateli. Program dále pokračoval v Deštné, návštěvou pana starosty Davida Šaška za ODS. Za jeho doprovodu si Jan Zahradník prohlédl areál zemědělské firmy Agra Deštná a.s. , kde jej provedl předseda představenstva Agra Deštná pan Sviták,který je zároveň starostou vedlejší obce Světce. „ Rád bych na tomto místě vyjádřil uznání práci,kterou odvádí  starostové. Vážím si těžké práce personálu domu s pečovatelskou službou. Nesmím zapomenout ani na úspěšné podnikatele, kteří dávají lidem práci v daném místě a umí se vítězně poprat leckdy se zbytečnou byrokracií. Velmi jim všem děkuji za milé přivítání a přeji jim hodně osobních a pracovních úspěchů“, uvedl Jan Zahradník.

Jan Pešek, člen strany, regionální manažer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…