Peštová (ANO): Nás bohudíky vyhodit nemůžou!

30.05.2022 7:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu a vyjádření docenta Ševčíka k Superdebatě na CNN Prima News

Peštová (ANO): Nás bohudíky vyhodit nemůžou!
Foto: MŽP
Popisek: Berenika Peštová

Tak takto se chová naše VLÁDA pod zástěrkou DEMOKRACIE. My dáváme v PSP stejné dotazy, ale nám je odpovězeno, protože BABIŠ. Nás bohudíky vyhodit nemůžou!

Zde vyjádření docenta Ševčíka:

"Už jsem seděl v sále a vysílání mělo začít zhruba za 3 až 4 minuty. V té chvíli přišel za panem Petříčkem, panem Šlachtou a za mnou pracovník televize, jestli s ním můžeme odejít mimo studio. Myslel jsem si, že si jdeme pro port, resp. mikrofon. Odvedli nás do vedlejší místnosti, kde jsem zahlédl hlavní diskutující toho večera, paní Alenu Schillerovou, pana Radima Fialu, pana Mariana Jurečku a pana Martina Kupku. Tito odkráčeli do sálu, ze kterého se měl pořad vysílat.

Nás odvedli do separátní místnosti a bylo nám sděleno, že pan Jurečka a pan Kupka nesouhlasí s tím, abychom jim položili dotazy. Pokud jim, panu Jurečkovi a panu Kupkovi, nebude vyhověno, tak že odejdou ze studia. Tento požadavek nevznesla ani paní Schillerová ani pan Fiala. Všechny nás to v ten okamžik překvapilo, a mě navíc i pobavilo. Tak oni se už opravdu bojí i otázek.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.