Pieter (SLK): Zjišťujeme možnosti trhu k provozu nového stravovacího centra

02.02.2018 20:41

Liberecký kraj využívá novinku ze zákona o zadávání veřejných zakázek a organizuje předběžnou tržní konzultaci na „Provoz stravovacího centra v budově „D“.

Pieter (SLK): Zjišťujeme možnosti trhu k provozu nového stravovacího centra
Foto: Liberecký kraj
Popisek: Marek Pieter

V rámci připravované kompletní rekonstrukce objektu D v areálu krajského úřadu bude mimo jiné vybudováno také nové stravovací centrum (gastroprovoz). Před zahájením veřejné zakázky na dodavatele stavby je nutné stanovit podmínky provozování stravovacího centra v návaznosti na možnou úpravu projektové dokumentace.

„Možnost vést předběžné tržní konzultace je výslovně upravena v zákoně o zadávání veřejných zakázek. Pokud jsou tržní konzultace dobře a transparentně provedeny, tak mohou přispět ke správnému nastavení zadávacích podmínek a tím ke zvýšení zájmu dodavatelů,“ uvádí Marek Pieter, náměstek hejtmana pověřený řízením dopravy, investic a veřejných zakázek.

Kraj bude jednat společně se všemi dodavateli, kteří se konzultace zúčastní a výsledkem tohoto jednání by mělo být stanovení nevhodnějších podmínek pro provoz stravovacího centra.

„Dodavatelé se budou moci k navrhovaným možnostem vyjádřit, čímž dojde k získání relevantních a objektivních informací o možnostech trhu,“ dodává náměstek Pieter.

Předběžná tržní konzultace se uskuteční dne 5. 2. 2018 od 13:30 hod. v budově krajského úřadu.

Jednání je otevřené a mohou se ho zúčastnit všichni poskytovatelé gastronomických služeb nebo závodního stravování. Kompletní informace jsou k dispozici na úřední desce a na profilu zadavatele (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…