Pikner (TOP 09): Děkuji vám za podporu v krajských volbách

07.10.2020 8:39

Vážení přátelé, děkuji Vám všem, kteří jste v těchto nelehkých časech přišli k volbám a dali hlas naší koaliční kandidátce ODS a TOP 09. Velmi si Vaší podpory vážím.

Pikner (TOP 09): Děkuji vám za podporu v krajských volbách
Foto: Tomki Němec
Popisek: Kandidát na hejtmana Plzeňského kraje Richard Pikner (TOP 09)

Díky Vám se nám v Plzeňském kraji podařil skvělý výsledek 21, 23 % a zisk jedenácti mandátů. Celkově jsme skončili na druhém místě, a to o pouhých 1,27 %. V samotné Plzni jsme však dokázali vyhrát se ziskem 24,19 procent!

TOP 09 připadly dva mandáty a v Zastupitelstvu Plzeňského kraje Vás budu příští čtyři roky zastupovat společně s Markem Ženíškem.

Úspěch naší koalice nám ukazuje cestu, kterou bychom se měli dále vydat. Držte nám prosím i nadále palce.

Mám také radost z toho, že spojení sil zafungovalo i ve volbách do Senátu. Lumír Aschenbrenner, náš společný kandidát za Koalici pro Plzeň, v prvním kole voleb do Senátu zvítězil v obvodu Plzeň-město. Protože to nestačí, přijďte ho prosím volit i v druhém kole 9. a 10. října. Bude rozhodovat každý jednotlivý hlas.

S Lumírem Aschenbrennerem máme společný zájem na obhajobě svobody a demokracie v České republice, na podpoře živnostníků, malých a středních firem i všech potřebných. Je to dlouholetý a dobrý starosta plzeňských Slovan, šest let i velmi dobrý senátor. Společně toho dosáhneme víc, a proto prosím volte i ve druhém kole Lumíra Aschenbrennera.

Děkuji Vám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…