Pilc (Svobodní): ČSSD se projevuje jako skutečně diktátorská strana

06.06.2015 7:29

Ministerstvo zdravotnictví vedené Svatoplukem Němečkem (ČSSD) navrhuje formou cenových přirážek a úlev zdražit škodlivé potraviny a podpořit naopak ty zdravé.

Pilc (Svobodní): ČSSD se projevuje jako skutečně diktátorská strana
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Socialisté jako skuteční diktátoři a totalitáři jsou ve svém živlu. Chtějí nám kecat do všeho, i do toho žvance. Lidé požívající zdravou stravu budou zdravější, ušetří se prý náklady ve zdravotnictví. Socialismus ve zdravotnictví je pro socialisty vítanou záminkou pro další nárůst socialismu a řízení všech částí lidského života státem až k úplné totalitě, tedy naprosté státní kontroly všeho.

Socialisté v tom ale nejsou sami. Těch diktátorů, totalitářů všech barev je tady plno. Socialisté oprášili pár let starý bláznivý nápad Zelených na větší zdanění čokolády, od kterého Zelení cukli asi po reakci veřejnosti. Opět je to nějaké moudro, které se již asi osvědčilo soudruhům ve vyspělé západní socialistické Evropě.

Ráj etatistů, peklo svobodných občanů.

Autor je místopředseda krajského sdružení Svobodných v Ústeckém kraji

"Co takhle zavřít lidi do klecí a dávat jim vyváženou stravu, vitamíny, správnou dávku slunečního záření, hodnotné televizní programy, kvalitní literaturu a chránit je před vším škodlivým?"

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.