Piráti: Plzeňské Pirátské centrum slavnostně otevřeno

06.02.2018 5:37

V centru Plzně bylo za účasti předsedy strany Ivana Bartoše, poslance za Plzeňský kraj Lukáše Bartoně, předsedy místního sdružení Plzeň Pavla Šrámka, desítek členů a nespočtu hostů, otevřeno Plzeňské Pirátské centrum. Akce byla veřejná a prostor se po otevření velmi rychle zaplnil.

Piráti: Plzeňské Pirátské centrum slavnostně otevřeno
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Pásku slavnostně přestřihl Ivan Bartoš s Lukášem Bartoňem, Pavlem Šrámkem a místopředsedkyní Magdalénou Daňkovou. Po radostném potlesku následovalo představení samotného centra se všemi jeho účely.

Poté došlo i na rozkrajování dortu a v průběhu večera zaznělo i několik skladeb hraných na akordeon v podání předsedy strany Ivana Bartoše. Atmosféra večera byla velmi přátelská a hojná účast svědčí o zájmu Plzeňanů o politické dění v kraji.

"Centrum v Plzni má sloužit jako místo pro setkávání Pirátů s veřejností a má všestranné využití. Plánují se zde besedy, dny deskových her, přednášky zajímavých hostů, zasedání krajských schůzí, workshopy.” dodává předseda MS Plzeň Pirátů Pavel Šrámek. Každé pondělí zde budou mít občané možnost schůzky se pirátským poslancem a zeptat se ho na novinky z Poslanecké sněmovny. Piráti plánují centrum i nadále vylepšovat a přizpůsobit ho aktuálním potřebám strany a krajského sdružení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …