Plamínková (STAN): Cesta u bobové dráhy na Proseku jde příkladem

11.10.2016 19:38

Lesní cesta u bobové dráhy v Praze 8 – Libni projde rekonstrukcí povrchu. Ten stávající kvůli stáří a opotřebení již vykazuje četné závady, nerovnosti a propady. Rada hl. m. Prahy dnes schválila uzavření smlouvy se zhotovitelem díla, společností Colas CZ, a.s., který podal ekonomicky nejvýhodnější nabídku s cenou 1 557 749 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Cesta u bobové dráhy na Proseku jde příkladem
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Předmětem veřejné zakázky je oprava stávající cesty o délce 160 m a šířce 3,5 metru a odstavné plochy o velikosti 1135 m2. Opravovaná plocha komunikace bude urovnána a zhutněna. Pak budou navezeny jednotlivé konstrukční prvky komunikace a asfaltový povrch. Návrh rekonstrukce předpokládá využití stávajících vrstev cesty, které budou recyklovány tzv. studenou metodou, a tím dojde ke snížení nákladů na rekonstrukci.

„Snažím se, aby cesty ve městě a blízkosti zeleně byly bezpečné pro chodce a oprava této komunikace je toho příkladem,“ řekla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…