Plzeňská ODS si ve videu ve stylu Pelíšků dělá legraci z Babiše

06.10.2014 16:37

Ve veselém videu pro plzeňskou ODS, kde se rodinka při jídle šťavnatě hádá o tom, co je pro ně správná volba, si zahráli Miroslav Dvořák, známý například z Ordinace v růžové zahradě, Renata Kubišová a Vladimír Bastl.

Plzeňská ODS si ve videu ve stylu Pelíšků dělá legraci z Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Letící pták

„Tyhle volby jsou o tom, že je tu spousta starostů a primátorů, kteří dělají svojí práce dobře, ale stejně je válcuje marketingová vlna Babišova neomezeného rozpočtu. My jsme chtěli vtipnou formou lidem říct, aby nad tím ještě přemýšleli.“, uvádí vznik videa primátor Plzně Martin Baxa (ODS).

„Jsem rád, že se nám podařilo vytvořit, myslím, docela povedenou humornou nadsázku, která má v rámci vrcholícího předvolebního boje nějaký nadhled a přesah.“, říká k tomu režisér Luděk Svoboda.

„Motiv naší kampaně je „Plzeň je jiná“ a chtěl jsem, aby jiné bylo i naše video. Nechtěl jsem, abychom udělali takové to klasické video, kde politik drmolí program a tváří se hrozně procítěně. Učím na částečný úvazek na gymnáziu, bavím se studenty a vím, že tahle videa nikoho nezajímají a nikdo se na ně nekouká. Chtěl jsem, aby to v sobě mělo nadsázku a nebylo to křečovité.“, dodává Baxa, který byl před 4 let zvolený jako nejmladší primátor v historii města.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice