Plzeňská TOP 09 se zlobí: Zákaz heren, školky, tržnice, kasárny - nikdo nic neví

12.04.2015 16:45

Na posledním březnovém jednání zastupitelstva města Plzně zastupitelé TOP 09 očekávali totéž, co očekává většina Plzeňanů – programové prohlášení vládnoucí koalice. Marně.

Plzeňská TOP 09 se zlobí: Zákaz heren, školky, tržnice, kasárny - nikdo nic neví
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

„Jako opoziční zastupitele by nás zajímaly odpovědi na řadu otázek, na které dosud neznáme odpovědi. Dočkáme se „využití moderních forem komunikace k většímu zapojení občanů do správy města a k omezení byrokracie“, jak slibovala jak KDU-ČSL? Co je nového ve využití prostor bývalých slovanských kasáren či Světovaru? Které z mnoha slibů v oblasti dopravy budou v programovém prohlášení? A jak to vidí KDU-ČSL se zákazem heren?“ táže se předseda zastupitelského klubu TOP 09 Michal Vozobule.

„Stejně tak se můžeme ptát ČSSD – kde bude stát městská tržnice? Budou školky otevřené skutečně do 18 hodin? Bude mít Plzeň akvapark? Ano? Ne? Kdy?“, doplňuje výčet otazníků zastupitelka Ilona Jehličková.

Podobné je to s ODS, jejíž priorita je ale již nyní jasná: „Přežít“ město kultury a udržet se v koalici. Občané Patrioti slíbili vše a všem. Co z vesmíru slibů považují za prioritní, nevíme.

Zastupitelský klub TOP 09 Plzeň

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: top09.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.