Poslanec Velebný ustanovil Klub seniorů ČSSD na Bruntálsku

03.06.2015 12:35

Poslanec Ladislav Velebný se v pondělí 1. června 2015 setkal se sociálně-demokratickými seniory. Společně tak ustanovili Klub seniorů ČSSD na Bruntálsku.

Poslanec Velebný ustanovil Klub seniorů ČSSD na Bruntálsku
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

V Kongresovém sále na ulici Dr. E. Beneše v Bruntále, kde v budově sídlí i Okresní výkonný výbor (OVV) České strany sociálně demokratické (ČSSD) Bruntál a Regionální poslanecká kancelář poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného, se v pondělí 1. června 2015 od 15 hodin setkali sociálně-demokratičtí senioři.
Jednání vedl předseda OVV ČSSD Bruntál a poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, který společně s ostatními ustanovil Klub seniorů ČSSD na Bruntálsku. O funkci volební komise se postaral statutární místopředseda OVV ČSSD Bruntál a zastupitel Moravskoslezského kraje Jaroslav Kala.

Nově vzniklý Klub seniorů ČSSD na Bruntálsku povede ve funkci předsedy Jan Dohnal, statutárním místopředsedou se stal Ladislav Haleš. Ve výboru budou dále zasedat Jiřina Pavlásková, Marie Dreschlerová a Jitka Sedláčková.

Na Bruntálsku vedle Klubu seniorů ČSSD pracuje i Místní klub Mladých sociálních demokratů Bruntálsko v čele s předsedou Radkem Vráblíkem a Sociálně demokratické ženy v čele s předsedkyní Marií Velebnou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…