Pražská ODS: Lídrem v komunálních volbách bude Bohuslav Svoboda

14.06.2014 16:55

Pražský regionální sněm dnes na svém zasedání zvolil podobu kandidátky pro nadcházející komunální volby do Zastupitelstva hl. m. Prahy. Kandidátka je složena z nových tváří, ale i ze zkušených komunálních politiků, kteří působí na jednotlivých pražských radnicích. Lídrem kandidátky byl 57 hlasy ze 74 možných zvolen doc. Bohuslav Svoboda.

Pražská ODS: Lídrem v komunálních volbách bude Bohuslav Svoboda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ODS Bohuslav Svoboda

Předseda pražské ODS Filip Humplík na sněmu řekl: “57 hlasů ze 74 je závazný mandát. V projevu citoval Zdeňka Pohlreicha: "Je třeba se vrátit k živnostníkům a zaměstnacům, tradičním voličům ODS. Nebudu citovat Churchilla ani Thatcherovou, ale nejznámějšího pražského živnostníka, kuchaře Pohlreicha: "Vyndejme si hlavy ze zadku", čas na lhaní už skončil.“

Na sněmu rovněž zazněly programové body, se kterými se ODS bude ucházet o přízeň voličů. Nové vedení ODS v Praze nehledá řešení pouze pro ODS, ale současně i pro Prahu. Program by měl být zaměřen na fakt, že se život v našem hlavním městě stává stále více komplikovaný pro jeho obyvatele, proto se chce ODS zaměřit na odstranění bariér, které komplikují život a pohyb ve městě. Jedním z bodů je například chytré řešení pro výstavby městské infrastruktury.  Jedná se o vybudování informačního systému, který zabrání tomu, aby jednu ulici městské firmy opravovaly dvakrát během jednoho roku z různých důvodů a obtěžovaly tak život Pražanů.

Bohuslav Svoboda ke svému zvolení do pozice lídra pražské kandidátky ODS poznamenal: V dobře kdy vedli Magistrát hl. m. Prahy, jsme dokázali otevřít radnici veřejnosti, nastavili jsme cestu k transparentní Praze. Veškeré zakázky byly zveřejňovány, stejně jako všechny smlouvy, rozjeli jsme systém veřejných aukcí a začali řešit problémové zakázky z minulých let. Město opět začalo získávat ztracenou důvěru. Věřím, že tato kandidátka bude pro Pražany důvěryhodná a potvrdí to, že pražská ODS je už konečně jednotnou organizací, která získala ztracenou důvěru zpět a je schopná se poprat o hlasy Pražanů. Máme zkušenosti a ten správný recept pro řízení města!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě