Premiér Babiš: Nejsme levicové ani pravicové hnutí, jsme tady pro všechny

28.01.2019 8:35

Komentář na facebookovém profilu k ideovému zaměření hnutí ANO

Premiér Babiš: Nejsme levicové ani pravicové hnutí, jsme tady pro všechny
Foto: screen: ČT24
Popisek: Andrej Babiš na tiskové konferenci.

Řešili jsme Hodnoty. A můj názor znáte: nejsme ani levicové, ani pravicové hnutí. Jsme tady pro všechny, pro všechny občany naší země. A děláme a doručujeme konkrétní věci. Říká se tomu „CATCH-ALL-PARTY“. Popsal to už v 60. letech německo-americký politolog Otto Kirchheimer, kdyby vás to zajímalo.

Tak schválně, jestli jsme „catch-all“:
Máme program pro důchodce, zaměstnance, pro mladé rodiny, živnostníky, podnikatele. Ctíme demokratický systém u nás, nemáme žádné ambice měnit ústavu. Konečně řešíme věci, které tady dlouho nikdo neřešil. Udělali jsme vládní zmocněnce pro digitalizaci i pro sport. Chceme dostat Česko na špičku v Evropě, což se nám už ve veřejných financích, v nezaměstnanosti i v růstu, povedlo. Věda a výzkum je naše priorita a na základě toho jsme postavili budoucnost našeho hospodářství. Program Czech Republic: The Country For The Future.

Píšem o tom v naší vizi, ve druhé kapitole. Budu rád, když si ji třeba znova přečtete, protože je zásadní. Je v komentáři.

Hnutí si nesmí nechat vzít téma korupce, protože díky nám došlo zásadním způsobem k jejímu snížení. My jsme se jasně už v dubnu 2013 spojili s Rekonstrukcí státu a jenom díky nám prošel zásadní zákon o registru smluv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie