Pribula (ANO): Jsme víc než policie, jsme víc než ústavní právo, jsme státní úřednici?

07.01.2017 16:20

Kupujte nové kotle, vpusťte do domu revizory, plaťte výpalné, starý kotel? Váš konec!

Pribula (ANO): Jsme víc než policie, jsme víc než ústavní právo, jsme státní úřednici?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Jsme víc než policie, jsme víc než ústavní právo, jsme státní úřednici, jsme revizoři vašich kotlů! Pro korporátní firmy stovky výjímek, miliardové kšefty v emisních povolenkách!

Ani jeden kotel nebude bez naší kontroly! Zkontrolujeme celou zemi i tu poslední samotu u lesa,každou chaloupku i chalupu.My už vás topit naučíme a všechny ty staré kotle zakážeme!

Na krby ve vašem obýváku si také posvítíme, jsme přece vaši úředníci.

Kupujte nové kotle, vpuste do domu revizory, plaťte výpalné,starý kotel - váš konec!

Prolomení ústavního práva na ochranu obydlí se neodvážil žádný režim. Všichni zákonodárci, kteří hlasovali pro prolomení domovní svobody, nesou plnou zodpovědnost za porušení ústavy, která až dosud dávala každému občanovi záruku, že jeho obydlí je nedotknutelné. Krom výjimek kriminálních deliktů a za souhlasu státních zástupců, bylo až dosud možné takto postupovat. V rámci boje o čistotu ovzduší, politici, kteří nikdy neškrtli pod kotlem usoudili, že pro dobro civilizace nastaví jasná a tvrdá pravidla, kdo a kde a čím má topit. Obratně a v ušlechtilém veřejném zájmu vymysleli, jak prolomit nedotknutelnost obydlí. Jak snadné a geniální bylo schválení zákona, který je určen převážně pro dolní třídu lidí. Odborný odpor minimální, jen nadávky po hospodách. Na dolní vrstvy se nikdo moc nedívá a na jejich ústavní práva už vůbec ne.

Realita a fakta

Média nám ukázala tři stěžující se občany na podivný kouř od sousedova komína. Dále hovořili dva starostové jisté obce a potvrdili, že problém existuje.

Nikdo nepopírá, že smrad při spalování odpadu je exces a ohrožuje zdraví. Je to ale problém pár lidí a pár spalovačů, kde je to spíše sociálně neurologický problém.

Lidé bez solidního příjmu v zimě spálí vše.

Na takové jedince neplatí žádné zákony, nic nemají, dům mnohdy v exekuci a snaha úředníků se míjí účinkem.

Nízko příjmové skupiny lidí, zvláště na vesnicích otázku ekologického kotle neřeší. Pro většinu lidí z venkova je výměna kotle finančně nemožná.

Argumentace s dotacemi je v reálu jen pro movité, protože musí lidé kotel nejdříve zaplatit a poté snad dostanou dotaci. Systém dotací je kapitola sama pro sebe a je nastavena pro výnosné kšefty s kotli za cenu třetiny staršího domku. Důchodci na vesnicích nejsou schopni našetřit na vlastní pohřeb, natož na nemravně předražený kotel.

Co s nimi horlivý úředníci udělají? Dostanou vysoké pokuty, nebo jim zakáží v zimě topit? Skutečnost, že přijde na osamělou důchodkyni na konci vesnice parta vyškolených úředníků a budou starou paní poučovat, jak má topit a vyhrožovat pokutou je jasnou ukázkou dokonalosti zákona.

Jaké máte zdroje k vytápění?

Zákonná povinnost ohlašovat jaký máte zdroj tepla neexistuje a žádný úředník nevede evidenci o každém domu.

Jaký požíváte zdroj tepla je každého soukromá věc. Je v tom chaos a zmatek. Stát nemá pod kontrolou váš zdroj tepla a tím i vaši kontrolu. Takto se budou lidé vymlouvat a tvrdit, že kotel nemají, že topí v krbu o nízkém výkonu, že topí volnou energií, nebo vlastním tělem.

Komín, který léta nečině stojí i venkovní pergola s grilovacím krbem, to vypadá na novelu? Nikdo se nebude a nesmí vymlouvat! Zákon je zákon a tak se vylepší o dílčí novelu.

Uloží povinnost pro každého majitele domu, nahlásit počet komínů, krbů a kotlů včetně kotlů plynových i kogeneračních jednotek. Každý komín, každý kotel každý krb s vložkou v obýváku musí být pod státním dozorem.

A co soukromí? Cizí lidi vpustit ke kamnům, přes chodbu, předpokoj, dětský pokoj a pak do obýváku ke krbu.

Dobrovolně ukážete svůj životní standart nebo chudobu? Kde máte záruku že po takové nucené návštěvě nebudou ti majetní sběratelé starožitností záhy vykradeni a informace o životním standartu nebodou kolovat mezi papaláši na úřadech.

Tento zákon bere lidem ústavní právo na ochranu domovní svobody. Je založen na udávání,vyhrožování, placení výpalného a dává bezpracnou živnost revizorům kotlů.Za deset minut nic nedělání a očumování soukromí 1500 kč.

Co k tomu dodat!

Je třeba takový zákon zrušit, vrátit lidem ústavní právo na ochranu obydlí

Při dnešní technologické vyspělosti lze přesně zjistit, kdo je spalovač odpadu a toho brát k odpovědnosti!

Politici schválili zákon, který bere ústavní právo. Nařizuje, koho máte vpustit do svého domu a za vlastní kontrolu ještě zaplatit.

Jak bude naloženo s lidmi, kteří nečoudí z komína a odmítnou kontrolu? Prostě vše budou ignorovat a nikoho do svého domu na kontrolu do obýváku či sklepa nevpustí?

Skupina poslanců bude podávat ústavní stížnost. Jak rozhodne Ústavní soud?

Jedná se o dolní vrstvu, nejnižší vrstvu občanů,lidí práce,vesničany a důchodce.Nikdy žádná kontrola na honosná sídla elit v chráněných územích nepřijde.

Žádný ministr nevyřešil ekologické zátěže území zamořená jedy všeho druhu, jedy na polích a potravinách.

Na nemravné kšefty s emisními povolenkami a na stovky výjimek pro korporátní průmyslové firmy nedosáhl žádný ministr či státní úředník.

Co na závěr?

Celý zákon včetně zbytečných revizí kotlů v rodinných domech je legisativní zmetek jako protikuřácký zákon.

Neschopnost státní byrokracie postihnout viníky dává úředníkům větší moc než soudům.

Zákon byl schválen silou stranických dresů přes odborné i právní argumenty opozice a všech následků.

Fakt, že 3,5 mil. lidí v bídě, kterých se to převážně týká, je patrně neformální klam.

Podpis prezidenta, jindy hájící ústavu ukazuje na budoucí volby a každá straregie se počítá.

Pozornost je třeba věnovat věcnému odůvodnění ministra životního prostředí v Poslanecké sněmovně PČR.

Chtěl bych tedy říct, že slušným lidem, pokud bude tento zákon schválen i s tímto paragrafem, nic nehrozí, protože jsem přesvědčen, že slušný člověk, který se nedopouští žádného porušení předpisů, nespaluje odpady a další věci, se nemusí bát prokázat a neměl by být problém prokázat a poskytnout jasné důkazy, že k něčemu takovému nedochází, a naopak tento nový paragraf chrání a měl by právě být tou prevencí proti chronickým čudilům, čmoudilům, proti kterým dneska není de facto žádná ochrana.

Co to znamená?

Neporušujete zákon a přesto důkazní břemeno je hozeno na občana, kde úředník je žalobce i soudce.
Patrně brzy budeme prokazovat, že nemáme doma kradené věci, drogy a dobrovolně na vyzvání úředníka se prokazovat, že jsme čistí. Myj se, dodržuj čistotu a pořádek! Odevzdej nám svou vůli, svůj hlas.Vše zařídíme, jen Vás musíme mít pod kontrolou.

Právo na nedotknutelnost obydlí je víc, než stranické partaje a politické ambice.

Všechny snahy odstranit ústavní práva pro takzvané ušlechtilé veřejné blaho a zdraví lidu jsou nepřijatelné.

Naroubovat na zákony se dá vše a lidé to pod sankcemi apaticky přijmou.

Každý den mizí naše svobody ve jménu čehosi.

Permanentní kontrola telefonů, každého pohybu na síti, uchovávání našich soukromých dat. Každodenní kontrola občanů proti jejich vůli a zřejmě to nestačí.

Už mají pod kontrolou i naše soukromí domácího krbu. Jakou svobodu nám vezmou zítra?

Celý schválený zákon si můžete přečíst ZDE.

 

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…