Primátor Beitl: Na nejvyšších příčkách se umístily jablonecké policistky

01.01.2016 13:03

Jablonecká policistka Pavla Míšková se umístila na druhém místě v soutěži Krajského ředitelství Policie ČR Libereckého kraje Okrskář roku 2015. Za práci pro Jablonec jí ve své kanceláři krátce před Vánocemi osobně poděkoval také primátor Jablonce nad Nisou Petr Beitl.

Primátor Beitl: Na nejvyšších příčkách se umístily jablonecké policistky
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Pavla Míšková uspěla v konkurenci dalších 33 policistů a policistek z celého kraje. Soutěž už podruhé uspořádal odbor služby pořádkové policie Libereckého kraje pod záštitou hejtmana Martina Půty. Mezi členy hodnotící komise byli nejen policisté, ale i starostové měst a obcí našeho kraje.

Hodnotiteli byli i primátor Jablonce Petr Beitl a tajemník jabloneckého magistrátu Marek Řeháček. „Při hodnocení jsme navštěvovali konkrétní okrsky, a tak mohu říci, že policie v našem kraji pracuje dobře. Velmi mě těší, že jak vloni, tak letos se na nejvyšších příčkách umístily i jablonecké policistky,“ řekl primátor Beitl. V loňském ročníku soutěže se třetí nejlepší Okrskářkou roku 2014 stala Dagmar Bystrá z Jablonce nad Nisou.

Spolupráce Policie ČR a Městské policie Jablonec nad Nisou funguje na velmi dobré úrovni nejen při práci v terénu, ale i v oblasti komunikace mezi představiteli obou složek. Přijetí nprap. Míškové a přátelského posezení u primátora se v úterý 22. prosince zúčastnili také Petr Šikola, vedoucí územního odboru Policie ČR a vedoucí obvodního oddělení Jablonec nad Nisou Roman Šípek.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7