Primátor Hanzel k jednáním o OKD: Oceňuji osobní angažovanost premiéra

26.12.2015 9:13

Na karvinské radnici se sešel s primátorem města Tomášem Hanzlem, hejtmanem kraje Miroslavem Novákem a starosty a primátory Frýdku-Místku, Havířova a Orlové.

Primátor Hanzel k jednáním o OKD: Oceňuji osobní angažovanost premiéra
Foto: Redakce
Popisek: Tomáš Hanzel

„Cením si osobního přístupu předsedy vlády i ministrů, kteří se snaží najít řešení nelehké situace, která náš region brzy čeká,“ řekl primátor Tomáš Hanzel.

Předsedy vlády Bohuslav Sobotka strávil část odpoledne v Karviné a s primátorem města Tomášem Hanzlem, hejtmanem Miroslavem Novákem a primátory a starosty dotčených měst probral možná řešení těžké situace v OKD, kterou čeká už brzy řada restriktivních opatření. „Konečně vláda řeší to, na co my upozorňujeme už léta. Premiér nám slíbil nasadit všechna možná opatření tak, aby útlum těžby byl řízený, postupný, aby nedošlo ke skokovému nárůstu nezaměstnanosti a aby to náš region bolelo co nejméně. Jde o lidi, o jejich rodiny a jejich živobytí,“ komentoval dnešní jednání primátor Karviné Hanzel. Předseda vlády odjel z Karviné k jednáním s místními úřady práce a zástupci krajské tripartity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…