Primátorka Nechybová jednala s občany o opravách komunikací

13.07.2017 7:33

Na kontrolu stavu komunikací vyjela spolu s pracovníky odboru dopravy a majetku primátorka města Věra Nechybová.

Primátorka Nechybová jednala s občany o opravách komunikací
Foto: zitusti.cz
Popisek: Věra Nechybová, primátorka Ústí nad Labem

Na několika místech se setkali s občany, kterým závady na ulicích a chodnících ztrpčují život. Například s obyvatelem ulice Na Kohoutě probírali možnosti úprav chodníku a odvodnění, tak aby voda nezatékala do obytného domu, upravit tu bude nutné také nájezd na chodník pro imobilní holčičku.

V Habrovicích primátorka hovořila s několika ženami, kterým vadí neexistující odvodnění panelové vozovky v jejich ulici. V Církvicích občané upozornili na kavernu poblíž kanalizační vpusti i nepraktické umístění informačních tabulí. Řešit zde bude třeba také kostrbatý nájezd na mostek přes železniční trať.

Další problematická místa na komunikacích si primátorka prohlédla na cyklostezce mezi Brnou a Sebuzínem, na místních komunikacích na Klíši a Předlicích nebo ve Všebořicích.

„V některých případech jde o drobné akce za desetitisíce, jinde si opravy vyžádají miliony korun. Nejméně ve dvou případech zahájíme projektovou přípravu, abychom mohli co nejdříve začít opravovat. Město je samozřejmě limitováno nedostatkem financí, splácíme staré úvěry, případně budeme muset platit sankce za chyby v projektech z minulých volebních období,“ připomněla primátorka Věra Nechybová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…