Prokop (ANO): Divnosmlouvy Prahy 11, aneb jak Piráti na Praze jdou na ruku developerům

22.04.2022 9:02

Blíží se volby a je třeba rychle zařídit, co se slíbilo .... bylo by hezké, kdyby tohle heslo platilo směrem k občanům. Po svém si ho však zřejmě vykládá rada MČ Praha vedená Pirátským starostou Jiří Dohnal - starosta Prahy 11.

Prokop (ANO): Divnosmlouvy Prahy 11, aneb jak Piráti na Praze jdou na ruku developerům
Foto: archiv O. Prokop
Popisek: Ing. Ondřej Prokop

Jak jinak si vyložit, že narychlo nechal nedávno projít Radou participační smlouvu týkající se přestavby současných garáží hotelu Globus a výstavby desetipodlažního bytového domu Ovčárna. Smlouva sice zavazuje developera k několika zdánlivě prospěšným krokům jako je vybudování 8 nových povrchových veřejných parkovacích míst z toho 2 s dobíjecí stanicí pro elektromobily, to je teď totiž moderní a dobře to vypadá, ale už se nikde nezmiňuje, že o své parkovací místo přijde skoro 80 místních řidičů, kteří zde dosud parkovali!!!To ale není jediný problém, ve hře je finanční znehodnocení okolních bytů, ztráta výhledu, ale i neprovedení geologický průzkum podloží, zkrátka otazníků je mnohem více.

Chtěli jsme toto téma otevřít na dnešním zastupitelstvu a nechat si dovysvětlit všechny podivné či neznámé souvislosti.Piráti však tento bod odmítli zařadit. Proč? Možná mají co vysvětlovat .... Je to už několikátý příklad toho jak Piráti na Praze 11 jdou na ruku developerům! A stojí za zahušťováním našeho sídliště!!Přikládám pro všechny Roztyláky fotku, toho jak kdo hlasoval. Ti zelení byli PRO, aby se Ovčárna projednala s občany, ostatní diskusi nepodpořili a tedy schvalují projekt PROTI občanům Prahy 11. Zapamatujte si ty jména za půl roku ve volbách!

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Ondřej Prokop

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.