Račok (SPD): Inkluze a její falešná představa poškozuje vývoj našich dětí

19.10.2020 5:34

Kam může zajít až nenávist, kam může zajít až zloba. Vždyť to známe z historie a dob nedávných. Těším se na okamžiky, kdy vystoupí nějaký novinář, nebo novinářka jako pradávný Fénix, a bude psát opravdu objektivně, ve prospěch naší země a občanů.

Račok (SPD): Inkluze a její falešná představa poškozuje vývoj našich dětí
Foto: redakce
Popisek: Ladislav Račok

Vracím se k tomuto tématu, neboť jsou neúměrné tlaky na základní školy, učitelky, učitelé, ředitelé, že nenaplňují podstatu zavedené inkluze podle ministerstva školství a tím porušují

a nenaplňují výuku v rámci stanoveného programu inkluze ve školství.

Ale proberme to aspoň velmi okrajově, protože je to velmi náročné téma a pokusím se to vyjádřit velmi stručně.

 

Tomio Okamura – SPD uvedl ve své příspěvku následující:

 

Česká televize v pořadu 168 hodin, který vede probruselská aktivistka Nora Fridrichová (na snímku), odvysílala další účelově zmanipulovanou reportáž, ze které jednostranně vyplynulo, jak je prý návrh SPD na zrušení inkluze ve školství odsouzeníhodný. A reportáž ČT byla udělaná schválně tak, aby to lživě vypadalo, že je SPD proti zdravotně postiženým dětem… Přitom je opak pravdou. Hnutí SPD prosazuje zrušení stávajícího pojetí inkluze ve školství a zároveň podporujeme co nejkvalitnější výuku zdravotně postižených dětí ve speciálních školách, kde je jim zajištěna špičková odborná péče. Způsob inkluze v českých školách poškozuje kvalitu vzdělání jak dětí v běžné výuce, tak i dětí se speciálním přístupem. Inkluze poškozuje kvalitu vzdělání zdravotně postižených dětí. Špičkovou úroveň českého speciálního školství obdivovali i ve světě. Zpackanou inkluzi, která zásadně poškodila české školství, prosadila v minulém volebním období ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) za souhlasu tehdejší koaliční vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL.

 

Frydrychová

 

V reportáži ČT vystoupili za veřejnost tři rodiče zdravotně postižených dětí, kteří podporují inkluzi, a jeden psycholog, který označil návrh SPD za rasistický (ten tedy mluvil úplně z cesty…). A v reportáži nezazněl ani jeden názor rodičů či odborníka, kteří z inkluzí nesouhlasí. To je vyváženost v podání ČT!? Televize pouze poplivala našeho kandidáta do Senátu v Brně a zároveň ředitele speciální střední školy Mgr. Bc. Tomáše Anderleho, MBA, LL. M., který je na slovo vzatým odborníkem, ovšem jeho odborné zdůvodnění našeho návrhu neodvysílala. Musím říct, že tyhle neustále podvody a manipulace České televize za veřejné peníze už opravdu přesahují všechno. Hnutí SPD již podalo zákon na zrušení koncesionářských poplatků. Navrhujeme převést ČT a Český rozhlas na státní příspěvkovou organizaci pod kontrolou Nejvyššího kontrolního úřadu. Podpořte nás prosím.

 

Hnutí SPD podalo ve Sněmovně zákon na zrušení inkluze. Jsme jedinou stranou, která prosazuje zrušení stávajícího pojetí inkluze. Ostatní stany o problému ví, ale mlčí. My v SPD máme ODVAHU ŘÍKAT PRAVDU! A proto se teď na základě tohoto rozjela kampaň proti SPD. Snaha probruselských médií za každou cenu před volbami poškodit SPD zmanipulovanými reportážemi je zcela evidentní. Nemají na SPD ani na Okamuru vůbec nic, tak vaří z vody a jen manipulují a pomlouvají. Hnutí SPD se nenechá rozhodit a budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program.

Anketa

Je dobře, že policie rozehnala demonstranty na Staroměstském náměstí?

80%
20%
hlasovalo: 25654 lidí

Co k tomu dodat

     

Obhajoba něčeho jako spojování vody a ohně. Kolik budeme muset ještě unést, aby naše děti, bez rozdílu jejich psychomotorického vývoje, jejich tělesných, duševních, psychických schopností byli vedeni na základě moderního školství tak, aby byli dobře co v největší možné míře vzdělaní a připraveni pro život.

 

Aby jejich dětský svět jim co nejvíce zůstal krásný, šťastný, spokojený bez patologických zátěží v oblasti psychomotorického vývoje a bolestivé vzpomínky na dobu strávenou ve školách v rámci tzv. povinné inkluze.

Neskutečná a lživá propaganda na úrovni demagogie.

 

Inkluze zničila doslova naši výuku na mnohých základních školách. Ten zavedený systém základních a speciálních škol, který nám doopravdy záviděl celý svět.

Mnozí rodiče odmítají děti dávat do těchto škol, převádí své děti do tříd a škol, která splňuje výuku pro děti daného věku.

 

A to nehovořím o psychické náročnosti na učitele, kteří nestíhají učební osnovy pro věnování se dětem s různým postižením, na úkor výuky pro ostatní děti.

 

Důležitým momentem z hlediska psychologie je závažnost vztahů nepostižených dětí k postiženým dětem.

Ve speciálních školách nebyli postižené děti vystavování těmto tlakům, což mělo i velmi kvalitní vliv na jejich psychomotorický rozvoj.

 

Jenom ten, kdo nevidí tento závažný problém při výchově a vzdělanosti našich dětí, a to bez rozdílu, by neměl pracovat na pozicích, které ovlivňují vzdělanost v České republice, protože pak tu vzdělanost vede ke snižování kvality výuky, ke snižování vzdělanosti celé generace.

 

Děkuji za vyjádřenou podporu a přízeň.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Bc. Ladislav Račok

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace