Rada (ČSSD): Schizofrenie teambuildingů

20.08.2015 14:21

Dočetl jsem se v jednom vědeckém časopise, že když nemám rád teambuildingy, jsem vlastně asociální. Dovolte mi tedy se nad tím společně s vámi trochu zamyslet.

Rada (ČSSD):  Schizofrenie teambuildingů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Druhý den 38. sjezdu se nesl ve znamení hlasování o změnách Stanov ČSSD

Teambuildingy mají dva psychosociální rozměry. Jeden je založen na tom, že účastníci vypadnou ze svých typických rolí, na které jsou zvyklí v práci a ukážou sobě i ostatním své další tváře. Žena, kterou potkáváte ve výtahu a na poradách v upjatém kalhotovém kostýmku s drdolem a pak ji vidíte ve volných šatech, jak organizuje facepainting vás asi překvapí. Navíc můžete o svém příšerném šéfovi zjistit, že je mimo práci docela vtipný a o té "slepici sekretářce" nepříjemné na kolegy, že se jedná o milou ženu, která se ale před půl rokem rozvedla, protože ji manžel pravidelně mlátil a znásilňoval. Celý článek si můžete přečíst ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky