Radostová (Úsvit): „Zakázaná“ muslimská kniha - podívejte se, co šokujícího obsahuje

06.05.2014 10:58

Je tomu už více jak týden, co česká státní policie provedla zátah proti muslimům v Praze. S nejvyšší pravděpodobností to bylo kvůli knize Základy tauhídu od Bilala Philipse.

Radostová (Úsvit): „Zakázaná“ muslimská kniha - podívejte se, co šokujícího obsahuje
Foto: archiv, tan
Popisek: JUDr. Mgr. Kateřina Radostová

Abych si na knihu mohla udělat názor, sehnala jsem ji a přečetla. Výsledek? Kniha obsahuje pasáže, ze kterých mi lezl mráz po zádech. Představa, že tu snůšku demagogických názorů někdo vezme vážně, mě upřímně děsí – ale ještě víc mě znepokojuje, že by někdo takový mohl žít v naší zemi. Nechci takové lidi potkávat na ulici, nechci aby měli vliv na naše děti nebo aby měli vliv na společenské dění – samozřejmě se to ale netýká slušných muslimů, kteří svou víru přizpůsobili naší kultuře.

Ale napřed k policejnímu zásahu. Muslimská obec si stěžuje na to, že na ně policie byla zbytečně přísná, nutili je hodinu a půl sedět na zemi a všechny je lustrovali. Zda bylo provedení zásahu v pořádku, to posoudí někdo jiný – já osobně mám ale pocit, že policejní akce udělala knize nezaslouženě dobrou reklamu. Lidé se ptají, co je v ní tak kontroverzního. Přestože tímto příspěvkem k „propagaci“ knihy možná sama přispěji, považuji za důležité, aby se lidé dozvěděli pravdu a mohli si sami udělat názor.

V naší kampani zdůrazňujeme, že jsme proti nepřizpůsobivým imigrantům. A i toto je projev nepřizpůsobivosti – náboženský fanatismus toho nejhoršího ražení. Autor píše o tom, že své neislámské vlády je nutné upřímně nenávidět. Že věřící muslimové jsou nadřazeni nevěřícím a prosazuje zavedení práva šaría.

Ostatně, přesvědčte se sami…

Fotografie můžete nalézt ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

9:02 Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

„Vážení občané, zlevňuje se,“ oddechl si premiér Petr Fiala poté, co si ve Strakově akademii otevřel…